"Топлофикация Перник" прави 10% отстъпка на редовни абонати

Мярката цели да стимулира потребителите да се издължават навреме"Топлофикация Перник" ще прави отстъпка от 10% за всеки редовен абонат през новия отоплителен сезон. Всеки, който плаща навреме сметката си за парно отопление и топла вода, ще се възползва от отстъпката, обяви изпълнителният директор на дружеството Стойчо Василев, цитиран от БТА. Мярката, която ще навлезе през новия отоплителен сезон, цели да стимулира потребителите да се издължават редовно. До момента жителите на Перник дължат на "Топлофикация" над 30 млн. лв.


Василев посочи, че дружеството ще фиксира максимална цена на водата, над която никой няма да плаща. Ще бъде стимулирано и потреблението на парно, като цената му ще намалява, колкото по-голямо е потреблението. Пернишката "Топлофикация" има намерение да обвърже цената на парното с отопляемия обем. Новите мерки ще бъдат обявени в началото на октомври.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK