Subway отваря 20-ти ресторант в България

Международната верига за бързо хранене Subway ще открие своя 20-ти ресторант в България на 7 октомври 2011 г.. Новото заведение ще е в "Софарма Бизнес Тауърс" на бул. "Драган Цанков" и ул. "Лъчезар Станчев"."Изключително съм щастлив, че Subway България продължава да се развива успешно и да привлича все по-голям интерес от страна на франчайзо-получателите. Ние ще продължим да ги подкрепяме в стартирането и развиването на успешен бизнес, който предлага качествена храна и отлично обслужване за нашите клиенти," каза Иван Тодоров, изпълнителен директор на Subway България. 


Разширяването на компанията в България е част от стратегията й да се наложи като най-голямата верига за бързо хранене в страните, в които оперира. В България компанията планира да оперира общо 40 ресторанта до края на 2012. Освен в София, Варна, Бургас и Слънчев бряг. Subway ще търси възможности за развитие и в Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград и други летни и зимни локации. През последните 10 години са отворени над 19 хил. ресторанта Subway в света, като всяка седмица се откриват средно по 40 нови заведения.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK