Скръбта от загубата на Стив Джобс завладя интернетЛикът на създателят на Apple се появява отвсякъде - социални мрежи, интернет сайтове, публикации и клиповеПредобладаваща част от статусите и споделянията във Facebook са посветени на създателя на Apple. Сред тях са речта от дипломирането на станфордските възпитаници през 2005 г. и клипове, представящи компилация от най-значимите през годините презентации на новите продукти на Apple, лично от Стив Джобс. Хората пускат цитати от различни негови изказвания, поставят профилни снимки със символа на неговата компания – ябълката, но вместо отхапана, тя е с профилния лик на своя създател. 


Google също скърби за Стив Джобс. На заглавната страница на най-използваната търсачка в света, е поставен линк към своеобразен некролог на интернет страницата на Apple. 
darrenrovell:


temiliz379:
Човекът, който превърна Ябълката в Революция...
omarsamra:


Защо Apple кръсти последният iPhone 4S?


Защото той е ЗА СТИВ


zakdon:


Три ябълки промениха света: тази на Адам и Ева, на Нютон и на Стив Джобс


BillGates:
Мелинда и аз изказваме най-искрените си съболезнования на семейството на Стив Джобс и неговите приятели. Светът рядко среща  личности, които да имат такова силно влияние.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK