Николина Николова е новият зам.-министър на регионалното развитие

Министър-председателят Бойко Борисов е назначил Николина Николова за заместник-министър на регионалното  развитие и благоустройството, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет. Досега Николова беше член на Упревителния съвет на Агенция "Пътна инфраструктура".


Николова е родена на 30.11.1979 г. Завършила е Harvard  Business School - Бостън, САЩ, Институт по публична администрация - Маастрихт, Регионален институт за  административна реформа в Нант, Франция. Магистър е по право в  УНСС - София. Владее английски, испански, италиански, френски и руски езици.  Работила е като съветник към Ръководителя на българската  делегация в групата на ЕНП в Европейския парламент и като  ръководител на звено "Контрол, комуникация и координация" към Министъра на регионалното развитие и благоустройството.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK