Продават парцели в София на частни търгове

Два имота на Околовръстното шосе в София ще бъдат предложени за продажба на частни търгове в началото на ноември 2011 г. Парцелите ще бъдат предложени в два отделни търга – таен и явен, като стартовите цени и на двата имота са значително под средните пазарни оферти за зоната.  


Имотът, който ще бъде предложен на таен търг, е с площ от 25 155 кв. м и се намира в района на  кв. "Горубляне". Началната цена за имота е 1 111 111.11  EUR. Тайният търг ще се проведе на 11 ноември в 11.10 ч. в хотел "Силвър хаус". Тогава ще бъдат отворени и офертите. Организаторите на търга "Бордком" гарантират пълна конфиденциалност на потенциалните купувачи.


Вторият имот на Околовръстното шосе, за който ще се наддава на явен търг на 14 ноември, е в района на "Бизнес парк София". Той е с площ 7692 кв. Началната цена е 29 EUR на кв. м. Стъпката за наддаване ще бъде 1 EUR на кв. м. Организаторите твърдят, че най-ниската цена, на която се предлагат подобни имоти в момента, е от порядъка на 160-170 EUR на кв. м.
Терените са окрупнени и изключително подходящи за строежа на хипермаркети, търговски комплекси с ресторанти, хотели, административни сгради, логистични центрове, складове, спортни съоръжения, бензиностанции, атракционни и увеселителни паркове и др.Повече по темата в утрешния брой на в. "Пари"

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK