Виваком стартира конкурс за мобилни приложения

Виваком стартира конкурс за разработка на мобилни приложения, който е отворен за участие към всички разработчици. Конкурсът, организиран от телекома и водещата софтуерната компания Insitex, има за цел да мотивира създателите на мобилни апликации да създадат предложения в три категории: Трафик на данни и мониторинг на покритието на 3G мрежата, Пътеводител в програмата за лоялни клиенти и Културен гайд на Виваком.


Жури ще отличи трима победители, които ще бъдат обявени на конференцията Mobile2Days на 3 и 4 ноември 2011 г. в Интер Експо Център. Първо и второ място ще донесат на победителите таблети – съответно LG Optimus Pad и Motorola Xoom, a третата награда е смартфон Samsung GALAXY S II с включен безплатен неограничен 3G Интернет за 2 години с тарифните планове Traffic Unlimited. Освен наградите от Виваком, класираните на първите 3 места ще получат и парични чекове от Insitex. Повече информация и форма за регистрация за участие в конкурса може да бъде открита на http://2011.java2days.com/contest .

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK