И Райфайзенбанк предлага ипотечни кредити с фиксирана лихва, но само за първата година 

Райфайзенбанк стартира нова промоционална кампания за новоотпуснати обезпечени кредити за малките и средни предприятия, в рамките на която лихвата е фиксирана за първата година. За кредити в евро фиксираната лихва за първата година е от 6.8% годишно, а за кредити в лева лихвеният процент е от 7%. За остатъчния период на кредита лихвата е плаваща и се определя на база на 3-месечен ЮРИБОР плюс надбавка за кредити в евро (7.5% към 13 Октомври 2011 г.) и 3-месечен СОФИБОР плюс надбавка за кредити в лева (7.9% към 13 Октомври 2011 г.). Максималната сума на кредита е 250 хил. EUR.


Малките и средни фирми могат да ползват финансирането, както за инвестиционни цели, така и за оборотни нужди, като максималният срок е до 15 години за инвестиционните кредити и до 5 години за оборотните кредити. Промоционалните условия са валидни за подадени искания до 31 декември 2011 г. и важат за кредити, които са обезпечени с недвижим имот.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK