Кой къде ще гласува в неделя

Кандидатът на ГЕРБ за президент
Росен Плевнелиев
ще гласува в кв. "Симеоново" в избирателна секция номер 6. Тя се намира  в административната сграда на Изпълнителна агенция по селекция и репродукция в животновъдството. Той ще упражни правото си на глас в 9.30 ч. По-късно - в 11.00 ч. В ж.к. "Дружба" 2 ще гласува кандидатът на партията за вицепрезидент Маргарита Попова. Тя ще подаде вота си в избирателна секция номер 67 в 150 ОУ, на ул. "Делийска воденица" .


Гражданският кандидат за президент 
Меглена Кунева
ще упражни правото си на глас в  12. 00 часа в избирателна секция № 43, която се намира в Националната природо-математическа гимназия "Академик Л. Чакалов" на ул. "Бигла" № 52 в столичния квартал "Лозенец". Кандидатът за вицепрезидент  Любомир Христов ще гласува в 11.11 ч. в секция номер 29. Тя се намира в 139-то Общообразователно училище "Захари Круша" на ул. "Димитър Хаджикоцев" № 44 в столичния квартал "Лозенец".


Кандидатът за президент на БСП
Ивайло Калфин
ще гласува в София в 10.00 часа в 28-мо СОУ "Алеко Константинов" – кв."Красна Поляна", ул.Възкресение 60, Секция 33. Кандидатът за вицепрезидент на БСП Стефан Данаилов ще даде своя вот в 11.00ч в София в 107-мо ОУ "Хан Крум", кв.Лозенец, ул."Димитър Димов" 13, Секция 19.
Йорданка Фандъкова
, кандидат на ГЕРБ за кмет, ще гласува заедно със съпруга си в 10.30 ч. в 22 избирателна секция , която се намира в 47 СОУ "Христо Г. Данов" в кв. "Иван Вазов".


Прошко Прошков
кандидат за кмет на София от "Синята коалиция" ще гласува в 10:33 часа в 122 ОУ "Николай Лилиев", кв. Лозенец, ул. "Презвитер Козма" 2.


Кандидатът за кмет на София на БСП
Георги Кадиев
  ще гласува в 12.00 часа в столицата в 81-во СОУ "Виктор Юго" - ж.к."Младост3", ул."Бъднина" (срещу община "Младост").

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK