Двеста домакинства в София няма да плащат парно

Двеста лоялни клиенти на "Топлофикация София" ще получат обратно всички пари, платени от тях за парно и топла вода през миналия отоплителен сезон, под формата на топлинна енергия, съобщиха от компанията, предаде агенция "Фокус".


Те са определени на томболен принцип сред всички потребители, които 3 или повече години не са забавяли своите плащания към дружеството.


Като част от бонусната програма на компанията "Лоялни клиенти - битови абонати" тази седмица бяха изтеглени и имената на още 150 абонати, които са били изрядни платци през последните две години. На тях компанията ще възстанови 90% от сметките, платени през миналия отоплителен сезон.
100 късметлии пък получават възстановяване на 80% от сметките за 12 месеца, защото са били стриктни в плащането през последната година.


Всички 450 печеливши ще получат наградите си под формата на приспадане на сумата от дължимото за топлинна енергия през следващите месеци до изчерпване на спечеления бонус, но за период, не по-дълготраен от една година.


"Топлофикация София" стартира програмата "Лоялни клиенти-битови абонати" през април тази година с редовна месечна томбола за 20 от коректните си абонати, които всеки месец са плащали сметките си в безлихвения срок. До този момент печелившите са 140 абонати и тяхната награда е 60% приспадане на дължимата сума за предходния месец.


Така общият размер на годишните и месечни бонуси, които дружеството подарява на лоялните си клиенти, надхвърля цифрата от 267 000 лева.


Спечелилите ще бъдат информирани писмено, а всички заинтересовани могат да проверят дали техните абонатни номера са сред наградените на сайта на дружеството.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK