Премиерът назначи нов зам.-министър на регионалното развитие

Министър-председателят Бойко Борисов назначи Министър-председателят Бойко Борисов назначи Добромир Симидчиев за заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството, съобщи опресцентъра на Министерския съвет.


Добромир Симидчиев е роден на 12 февруари 1974 г. Има магистратура по бизнес администрация и финансов мениджмънт от City University of Seattle – САЩ, и магистратура по пречистване на питейни и отпадъчни води, проектиране на пречиствателни станции и управление на утайките от УАСГ – София.


Владее немски, гръцки, руски и английски езици. Бил е директор "Инженерни услуги и активи" в "Софийска вода" АД, технически мениджър в "Делфин проект екотехника" ООД, преподавател в Университета по архитектура, строителство и геодезия, бил е и вицепрезидент на "Техно сид БГ" ООД.Отличен е с награда за изключителни академични постижения от Българската национална асоциация за качеството на водата.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK