Брилянтин - 17 май

Състуденти на Татяна Лолова се събират в Сатирата

Випускът на Гинка Станчева, Емилия Радева, Никола Анастасов, Иван Джамбазов, Ицко Финци, и проф. Неделчо Милев ще празнува на 18 май в Сатиричния театър половинвековния юбилей от приемането си през 1951 г. в театралното училище.

В началото на тържеството 52-ма от 74-те випускници ще излязат на сцената. Със ставане на крака и ръкопляскания, а не с мълчание ще бъде отдадена почит на отишлите си от този свят техни колеги, между които незабравимите Григор Вачков, Леда Тасева, Хиндо Касимов, Петър Чернев, режисьорите Методи Андонов, Людмил Кирков, Асен Траянов, кинокритикът Тодор Андрейков. На финала ще звучи "Многая лета" в изпълнение на Борис Христов.


Ще бъде показан 25-минутен филм за випуск `51 - `55 от класовете на Стефан Сърчаджиев и Боян Дановски. Режисьор е Милена Андонова, дъщеря на режисьора Методи Андонов. Филмът и цялото тържество ще бъдат излъчени на 24 май в предаването "Суматоха" на БНТ.

Час преди спектакъла, който започва от 19.30, ще бъдат пуснати допълнително 100 покани на касата на Сатиричния театър.

Ноа Уайли остава в "Спешно отделение"

Звездата от "Спешно отделение" Ноа Уайли подписа нов двегодишен договор, с което със сигурност ще задържи най-добата медицинска драма на NBC на върха и през сезон 2003-2004 г.

Уайли, който стана изключително популярен с ролята на д-р Картър, се очаква да остане в светлината на прожекторите поне един сезон след напускането на Антъни Едуардс. Той на свой ред участва в този сериал още от стартирането му през 1994 г. и вече е спечелил 5 награди "Еми" за поддържаща роля.

Дженифър Лопес и приятелят й Крис Джъд пристигнаха за премиерата на последния филм на актрисата "Ангелски очи" в Холивуд. Сюжетът се върти около мистериозен мъж, който се представя за ангел пазител на героинята на Лопес - полицайка.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK