Витамини за младежите

"Ако не се промениш, вероятно ще бъдеш ликвидиран" или "Движението в нова посока помага за откриването на ново Сиренце". В тази книга има една движеща сила - любовта към Сиренцето. Разбира се, това е твърде условно и въпросното Сиренце просто подсказва, че става въпрос за старата игра на котка и мишка. А според автора Спенсър Джонсън излиза, че с тази книга могат да се възпитат цяла армия мишлета.

Всъщност "Кой ми взе сиренцето. За тийнейджьри" е издание, предназначено за младежи, които искат да се ориентират за ситуацията около тях. Според Спенсър Джонсън тийнейджъри са принудени да се изправят пред много повече промени, отколкото техните родители, баби или дядовци. Книгата представлява по-олекотена версия на най-продавания бестселър за бизнес отношения и гъвкавост, който се появи на български преди една-две години.

Мотив да се появи подобно заглавие и за деца е, че според издателите много хора са заявили, че са искали да прочетат тази книга по-рано. Например - като деца...

Книга за промяната, самоконтрола и отношенията с другите обаче се пише по-различно, когато е предназначена за деца. Независимо че принципите си остават. Затова този път главните герои са Разсъдливко и Колебливко, Остроноско и Бързобежко и на децата ще им се наложи заедно с тях да търсят своето Сиренце. Издателството е "Класика и стил".

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK