Хомеопатия за всеки

"Хомеопатия за деца от 1 ден до 16 години" и "Хомеопатия за жени" са най-новите заглавия, които са включени в здравната поредица на издателска къща АБГ. Автор и на двата наръчника е д-р Мариян Иванов, който, освен че дава ценни съвети какво трябва да се прави, за да се избегнат някои заболявания, но посочва и начините за лечение. Хомеопатията всъщност е нетрадиционна медицина, която подхожда към всеки човек, неговото тяло и болестите му индивидуално. Методът на хомеопатията разчита на природни средства и според описанието му звучи революционно - безопасен и ефективен.

Д-р Мариян Иванов отделя и в двете книги е отделено достатъчно внимание на това какво представлява тази нетрадицонна медицинска практика, дава примери как да се лекуват заболявания на носоглътката или на горните дихателни пътища, дава примери за успешни лечения, има предписания както за справяне с инфекциозни заболявания, така и със спешните състояния.

Плюс е, че са дадени примерни хомеопатични лекарства, има анализ на отделни случаи, дадени са примери за предписване на лекарствата и проследяване на реакциите на пациента. Освен това е отделено голямо внимание на хомеопатията и храненето.

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK