Валентина Петрова от "Дневник" с отличие от конкурса "Българска фотожурналистика"

Фоторепортерът на "Дневник" Валентина Петрова е на четвърто място във втория конкурс "Българска фотожурналистика". Тя е наградена за поредица фотографии с кукери, номинирани в раздел "Ежедневие".

Голямата награда от втория конкурс "Българска фотожурналистика" за 2003 г. спечели Тихомир Пенов от БТА. Той получи дигитален фотоапарат "Коника" за снимка на труп, участвала в раздел "От мястото на събитието".

Петър Петров от "Импакт прес груп" - Варна с фотографии от България зае второ място . Трета награда получи Цветан Томчев от вестник "Нощен труд" за серия снимки от световни събития. Тримата получават самолетен билет до Кьолн , където през септември ще се състои изложението за техника "Фотокина".

Най-доброто от творчеството на българските репортери през 2003 година е показано в изложба наредена в НДК. В нея могат да се видят 152 снимки от 61 фотографи от общо участвали 545 фотоси на 70 автори.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK