Двама с един билет на "Финале гранде" в Театъра на армията на 14 февруари

В Деня на любовта - 14 февруари, влюбените двойки ще могат да посетят с един билет авторския спектакъл на Камен Донев "Финале гранде" в Театъра на армията. Представлението включва елементи от танц, пантомима, нямо кино. В главните роли се представят Васил Михайлов, Пламена Гетова, Вълчо Камарашев и Стефан Вълдобрев, който е и автор на музиката. Сценограф е Владимир Шишков, а костюмите са дело на Марина и Вирджиния Додови.

Темата на спектакъла са любовта и абсурдът. В центъра на "Финале гранде" е идеята, че хората са много обвързани с предметите, дрехите, с дреболиите. "Занимават се с всичко друго, но не и със сърцата си. Всички те са в болестно състояние - да не изтървем, да не загубим нещо, да откраднем повече за себе си, да притежаваме", обясни Камен Донев. Театърът на армията е взел решение в деня на св. Валентин да си купите само един билет и да обърнете внимание на чувствата си, а не на дребните неща.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK