Правила for Dummies

Този път правилата за начинаещи не са само в областта на компютрите и технологиите. Сега поредицата се допълва с още две заглавия, които обещават разкриване на доста тайни. Става въпрос за "Фокуси for Dummies" и "Криминалистика For Dummies".

Ако първото заглавие дава съвсем конкретни обещания - разкриване на тайни как се правят определени фокуси и как могат да бъдат спестени скъпият реквизит или часовете подготовка и все пак човек да стане илюзионист, то второто заглавие набляга на съвсем конкретна информация. Това ръководство разказва за всички ключови играчи в следствието, разкрива как те работят на местопрестъплението, за да идентифицират жертвата, престъпника и обстоятелствата. На практика читателят проследява съдебния лекар и екипа криминалисти в действие, откриват как те събират и оценяват веществените доказателства и дори се занимават с мотивите на престъпника и това, което става в главата му. Наръчникът е гаранция, че дори когато човек гледа трилър, може да внимава за подробностите.

Колкото до фокусите - ясно е, че тази книга не е за изпускане. Особено ако човек още не е научил как се правят онези номера с гълъбите или разрязването на асистентките. И двете предложения са на издателство "АлексСофт".

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK