Популярна психология и хомеопатия

Интересът към подобни четива традиционно е голям. Това обяснява и факта защо тези книги през последните години излизат във все по-високи тиражи и с все по-добър дизайн. “Размърдай си мозъка” на Лудвиг Конеберг и Силке Грамер-Ротлер е занимателна книга, която предлага оригинален метод за преодоляване на блокажи при учене и представя система от леки двигателни упражнения, разработени по идеята за еволюционното развитие на мозъка. Основната идея на авторите – и двамата са педагози, консултанти по проблемите на обучението, е, че не един музикант, поет или художник остават нереализирани, защото поради незнание никога не са били поощрени да се развиват. А целта на това помагало е да избегне подобни грешки.

“Клинична хомеопатична материя медика” на д-р Иван Несторов е впечатляваща като обем книга. Впечатлява също и фактът, че изданието може да се използва като достоверен базов справочник за приложението на хомеопатията. При това не само от лекаря, но и от хората без медицинско образование, които искат да знаят нещо повече по темата.

Размърдай си мозъка


Автор: Лудвиг Конеберг, Силке Грамер-Ротлер

Издателство: Аквариус

Обем: 110 страници

Корици: меки

Клинична хомеопатична материя медика

Автор: д-р Иван Несторов

Издателство: Изток-Запад

Обем: 900 страници

Корици: твърди

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK