И то какъв шоколад!

В София вече е отворена първата белгийска шоколадова къща. Няма да спорим за най-вкусния шоколад на света, но изтънчените познавачи твърдят, че това е именно белгийският. Сега ще може да се убедите лично, след като изберете от какво точно да опитате. Над 70 вида шоколадови бонбони, трюфели, знаменитите белгийски мидички, фурета марципани, плодови дражета и нуга, произведени ръчно от майсторите на шоколад във фабриката Jodier. Разбира се, комбинациите са ваш избор, както и начинът, по който ще бъдат опаковани. Идват почивни дни, така че това е моментът да опитате и горещите шоколадови напитки в изкусителни комбинации с ром, бадем, мента, ванилия, портокал или пък кафе с пресни кроасани.

На бул. "Н. Вапцаров" 27

Коментари (0)




За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK