Етно в кухнята

Да хапнеш истинско суши в Европа вече не е никакъв проблем и макар че у нас един от най-традиционните японски специалитети се продава и в масови вериги като "Била", не означава, че количеството непременно е преминало в качество. Истинските суши-ресторанти са малко, затова днес ви представям един от тях, без да ви натоварвам с огромни очаквания. Мястото е чисто, уютно и без много претенции, каквото и трябва да бъде. Като начало е добре да поръчате едно комбинирано меню, което ще ви даде представа за качеството на всяка малка хапка. Имате избор между нигири, темаки, урамаки, поднесени с истинско уасаби, приготвени с качествена риба и тънки листа нори (изсушени морски водорасли).

Възползвайте се и от услугата за доставки.


---------------

Kabuki Lounge, София, ул. "Александър фон Хумболт" 35А, тел. 971 77 60

Ключови думи към статията:

Коментари (0)




За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK