Рецепта

Предлагам ви една супа, абсолютна класика за това време от годината. Казва се супа "Бисмарк". В суровия си вариант е позната още като бульон "Трезве".

Продукти:

1 литър зелева чорба. Ако е много солена, трябва да се разреди с вода


2 стръка праз

олио

ориз

червен пипер

лют червен пипер

Приготовление:

Нарежете праза на ситно. Изсипете го в сгорещеното олио. Бъркайте, трябва добре да се задуши. Трябва да се внимава да не изгори. Точно преди да е станало това, прибавяте щипка червен пипер и залейте със зелевата чорба. Захлупвате и оставяте да ври 15 минути. Прибавяте шепа ориз.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)




За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK