Нов Дисни хит

Чикън Литъл е поредни обичан герой, роден от фантазията на аниматорите на "Уолт Дисни"

© Walt Disney Pictures

Чикън Литъл е поредни обичан герой, роден от фантазията на аниматорите на "Уолт Дисни"Какво би се получило, ако се комбинира сюжета на хитовите филми“Войната на световете”, “Извънземното” и “Стюарт Литъл”? Отговорът -забавната Дисни анимация “Чикен Литъл”(Chicken Little, Walt DisneyPictures, 2005 г. - “Александра филм”), достъпна вече на видео и DVD.


Всъщноств основата на лентата е старата басня за малкото пиле, коетопредизвикало всеобща паника, когато объркало един паднал желъд с парчеот небето. Тази история не ми е известна, но филмът започва оттам,откъдето тя свършва. Вследствие на „нещастния инцидент с желъда” иметона Чикен Литъл е опетнено в родния му град Дъбово дъбраре. Той се боривсячески да възвърне репутацията си и да накара баща си Бък Клък да сегордее с него и успява, като се изявява на бейзболното поле. Моментнатаслава обаче е застрашена, когато отново парче от небето се откъртва иудря нашия герой по главата. Впоследствие се появяват извънземнинашественици, любопитно тяхно отроче се изгубва на планетата Земя ишоуто започва.


Запомнящите се лафове, популярните поп хитове хитовев изпълнение на симпатични животни и малко поуки, правят “Чикен Литъл”в поредния любим Дисни хит за малки и големи. Накратко, "Чикен литъл"не само се гледа с удоволствие, но е и подходящ за домашната филмоваколекция.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK