О, Джаки!

Очилата този сезон са по-големи от всякога

Изглеждате шик, без да полагате особено много усилия. В краксте с модата, но не крачите в най-предните й редици. Искате да визабелязват, но не и да ви разпознават. Значи ви трябват огромнислънчеви очила, съветва вестник Chicago Sun Times.


Да, огромните слънчеви очила, завинаги емблематично свързани със стила на Джаки О., са отново популярни и по-големи отвсякога.


"Огромните слънчеви очила в момента са синоним на изтънченатамодерност и елегантност", коментира за изданието Пеги Фрайс, маркетингмениджър на италианската фирма за рамки Luxottica. И въпреки че очилата"Джаки О." може да изглеждат смешно на лицето на някоя пазеща диетавейка, все пак има начин те да се носят, без да изглеждате все едно стетършували в гардероба на баба си. "Те подхождат на доста и различнитипове лица", казва Фрайс.
Важното е да запазите добра пропорция. Мариан Коцбауер отфирмата Sunglass Hut има съвет как да постигнете това. "Ако лицето ви емалко дребно, изберете очила, които са едновременно големи, но несмаляват чертите ви прекалено."


Но все пак не забравяйте, че ако искате очила "Джаки О.",трябва да сте готови да изглеждате бляскаво и да се забелязвате."Толкова се говори за това, че трябва да съчетаваме формата и цвета наслънчевите очила с тези на лицето, цвета на косата и дрехите, казваКоцбауер, но в края на краищата най-важно е как ни карат да сечувстваме с тях. Слагайки слънчеви очила, трябва да се стремим даизразим индивидуалност и да се почувстваме секси."


Въпреки че са леки и някои модели са направени от пластмаса,цената на слънчевите очила може да се движи в изключително широкитеграници от дву- до неколкоцифрени суми. Според експерта Дан Дойч те садобра инвестиция. "Като бижута, но за лицето."


Ефектът на добре избраните слънчеви очила е подобен на тозина леките пластични операции, твърди Дойч. "Това е много евтин начин данаправите страхотно впечатление. Очилата са първото нещо, което хоратазабелязват. Вижте например рапъра Пи Диди. Костюмът му е за около 5000долара, но това, което запомняте най-добре, са слънчевите му очила."


Това лято бялото е особено актуално за цвета на рамките."Бялото винаги е перфектно за горещите летни дни на плажа, но всеповече хора избират да го носят и през останалите сезони. Така че не сеучудвайте да видите някой с бели слънчеви очила тази есен", отбелязваКоцбауер.


Очилата "Джаки О." са за жените, които не се страхуват дарискуват, отсича Дойч. "Виждал сам някои доста дребни жени с огромнислънчеви очила, но имат фасона да се справят. Сякаш казват: "Може и дати изглеждам малко странно, но това е твой проблем."

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK