Бившата съпруга на Тайгър Уудс: Минах през ада

Елин Нордегрен<br />

© Reuters

Елин НордегренБившата съпруга на Тайгър Уудс Елин Нордегрен наруши мълчанието, което запази през цялата сага с изневерите на съпруга си и последвалия развод между двамата и заяви пред списание "Пийпъл", че е "минала през ада". Шведката, бивш фотомодел и детегледачка, говори пред списанието два дни след като Уудс официално огласи очаквания им развод чрез съобщение до медиите.


Двамата получиха равни права за попечителство върху двете им деца - 3-годишното момиченце Сам и 1-годишното момченце Чарли. Нордегрен обаче забрани те да се срещат с която и да било от бъдещите приятелки на голфъра. Единствено евентуална бъдеща негова съпруга може да прекарва време с тях.


Разводът дойде девет месеца след катастрофата на Уудс пред имението му в Орландо. След този инцидент се разкриха редица извънбрачни връзки на голфъра, като общо 19 жени твърдяха, че са имали връзка с него, докато е бил женен.
Все още не се съобщава официално финансовата договорка между двамата. Според медиите в САЩ и Великобритания обаче става въпрос за сума от порядъка на над 100 млн. долара, а според някои медии - дори за 750 млн. долара.


Шведката ще запази имението, в което живяха с доскорошния й съпруг, както и наскоро купената хижа в родината й за 2.5 млн. долара.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK