"Почивна станция" събужда зрителите на Нова ТВ и събота, и неделя

Логото на "Почивна станция"Четирима водещи ще събуждат зрителите на Нова ТВ от тази събота, 14 януари, в "Почивна станция" - новия уикенд блок и допълнение към неделното 8-часово предаване "Станция нова".


Всеки първи почивен ден от седмицата, между 9 и 12 на екрана за сутрешното кафе с усмивка и свежа енергия обещават да ни посрещат Витомир Саръиванов, Стефан Щерев, Ирина Сърачинова и Яна Грудева, казват от "Нова телевизия".


Всеки от тях ще има задачата да задава тема, която да обсъждат с останалите си колеги, както и с помощта на видео репортажи, живи връзки, гости, както и на репортера, известен като "Ники не му се сърдете, благодарение на своите анкети.
Витомир, Ирина, Стефан и Яна

© Нова тв

Витомир, Ирина, Стефан и Яна


В неделното издание на "Почивна станция" на мястото на Яна ще гледаме Нана, а продължителността на блока ще е до 11 часа, след което денят с Нова ТВ ще продължава както зрителите са свикнали - с останалите обичайни рубрики на "Станция нова", които включват "Съдебен спор", "Съпругите", "Най-добрата майка" и "Последно десет".


В първия епизод тази събота темата е "фриганите". Ирина Сарачинова ще размишлява над въпроса за разхищението на редица ресурси и какво кара някои хора да се обличат и хранят от бунището. Стефан Щерев ще търси най-смешните и интересни именна в село Меляне. Яна обещава да подскаже как празникът за рождения ден може да се превърне в нещо благородно, а Витомир Саръиванов ще отговаря за най-актуалните теми – от политическия живот до последните новини от света на спорта.


В неделя "Почивна станция" всъщност ще заеме мястото на "Рулетка" - една от ранните сутрешни рубрики на "Станция Нова". Другата промяна е и по повод "По пантофи" на Валерия Велева, която ще продължи срещите с различни личности, но вече само веднъж месечно.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK