Холограма "съживи" 2Pac на музикалния фестивал Коачела

Доктор Дре и Снуп Дог на закриването на фестивала

© REUTERS

Доктор Дре и Снуп Дог на закриването на фестивалаИдолът на милиони американци - звездата на рапа Тупак Шакур (2Pac), участва в калифорнийския фестивал Коачела, макар и шестнайсет години след смъртта си. Като холограма.


Тупак Шакур умря през 1996 г., три години преди първото издание на масовия фестивал, но това не го спря да се яви на сцената – или поне неговия странно реалистичен 3D образ, заедно с Доктор Дре за финала на програмата тази година.


По-средата на 7-минутното изпълнение на Дре на сцената се яви 2Pac и поздрави тълпата с "What up, Coachella?". По-късно се включи и в изпълнението на Снуп Дог. Публиката първоначално изглеждаше объркана – всички изведнъж утихнаха. Образът на 2Pac се изпари от сцената толкова неочаквано, колкото и се появи, разказват присъствали на концерта.


Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK