Sofia Design Week - събрана в джобa

Sofia Design Week - събрана в джобa

© itunes.apple.comВсяка година фестивалите, организирани от платформата за съвременно изкуство "Едно", стават все по-богати, по-плътни и пълни с всевъзможни, интересни и неподлежащи на изпускане събития, но с набъбването на програмата им идва и проблемът с ориентацията в нея. Затова новото безплатно мобилно приложение Edno за iPhone и iPad е добра идея за помощ, която влиза директно в джоба.


В приложението, "Едно" събира всичко най-актуално и интересно, свързано с ежегодните издания на Sofia Design Week, Sofia Dance Week, Sofia Contemporary (нов фестивал, който предстои), Sofia Architecture Week на български и на английски език.


В момента най-пълна е информацията за предстоящата седмица на дизайна, която започва този петък, 1 юни.
Sofia Design Week - събрана в джобa

© itunes.apple.com


Още с отварянето на приложението може да избирате между различните фестивали, като за всеки си има и отделен цвят. През следващите дни ползвайте жълтото - за Sofia Design Week. Може да разгледате пълната програма по събития или по места. В случай, че си харесате нещо и не искате да го пропуснете, има опция да го добавите в календара на телефона си и то става част от личния ви график (единственият минус тук е, че събитието излиза като дати и продължителност, а не с точния начален час на откриването). Всеки адрес води към карта на Google, за да се ориентирате къде да отидете. Има кратка визитка за събитието и новини, свързани с него.


Постепенно такава информация ще бъде допълвана и за другите фестивали. В момента за тях може да бъде видяна обща информация и представяне на хората, които ги организират. 


Приложението може да се използва с iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) и iPad (изискава iOS 4.0). Засега няма разработка за Android.


За притежателите на смартфони с Android и други операционни системи приложението е достъпно за ползване, но и за сваляне на адрес m.edno.bg. В бъдеще ще може и да се сваля, допълват от "Едно".


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK