Забавлявай се и спечели с играта "Забвение"

Олга Куриленко и Том Круз в кадър от "Забвение"

© Форум Филм България

Олга Куриленко и Том Круз в кадър от "Забвение""Дневник" и "Форум Филм България" започват нова игра, посветена на филма "Забвение" с Том Круз, Олга Куриленко и Морган Фрийман. Участието в играта ви дава възможност да спечелите 2 лазерни клавиатури и 40 двойни билета за прожекции в кина "Арена" и Cinema City (премиерата в България е на 12 април).


От днес до края на другата седмицата всеки ден може да отговаряте на въпроси, свързани с продукцията, като всеки правилен отговор ви доближава до целта. За да имате шанс за участие, трябва да сте дали минимум един верен отговор на въпросите, задавани в играта. 


Повече отговори - повече шансове
Най-важното правило е, че всеки читател може да отговаря на неограничен брой въпроси, включени в играта "Забвение", като името му ще бъде включвано в списъка с участниците, между които се разпределят наградите, толкова пъти, на колкото въпроса е дал верен отговор.


Участието в играта е безплатно, като е необходимо да сте регистриран потребител на id.capital.bg, за да бъде вашият отговор зачетен, както и да сте български граждани, навършили 18 години с местоживеене в Република България.


Въпросите, от които ще има нов през всеки един ден на играта, ще бъдат разделени на две тематични нива, като първото предизвикателство в ниво "Спомени" е вече онлайн на www.dnevnik.bg/zabvenie/.


Жребият за наградите се тегли на 16.04.2013 г.


Преди участие препоръчваме да прочетете общите условия и правила на играта. Очаквайте също така на сайта на "Дневник" интересни истории, свързани със "Забвение", като някои от тях ще ви помогнат да отговорите правилно. Ако имате въпроси, може да пишете на [email protected].Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK