Роби Уилямс подарява на 10 свои почитатели пътуване, концерт и среща с него в Талин

Роби Уилямс подарява на 10 свои почитатели пътуване, концерт и среща с него в Талин

© SMEАко сте сред почитателите на британския изпълнител Роби Уилямс, той самият ще даде възможност на 10 от феновете си да спечелят безплатно VIP пътуване и достъп до концерта му в Талин на 20 август.


Играта не изисква много. Всеки, който иска да се включи, просто трябва да публикува в специално създадената страница в официалния "Фейсбук" на изпълнителя кратко едноминутино видео, в което обяснява на английски как музиката на Уилямс е повлияла на живота му.


Крайният срок за изпращане на клиповете е 21 юли, като няма никакви изисквания за тяхното качество и изработка - може да са снимани с телефон, фотоапарат с камера или камера на компютър. 
В замяна десетима от тях ще получат безплатен полет от локация в Европа до Талин, три нощувки в хотел, VIP билет за концерта му, среща с Роби Уилямс и специална програма от занимания в Естония. Петиа от победителите ще бъдат избрани чрез отворено гласуване във "Фейсбук", а останалите петима ще бъдат избрани от жури на Роби Уилямс.


Роби Уилямс подарява на 10 свои почитатели пътуване, концерт и среща с него в Талин

© facebook.com/robbiewilliams

Други сто души ще получат безплатно най-новия му албум Take The Crown, който той сега промотира с новото си световно турне, което започна на 14 юни в Дъблин и е първото солово турне за Уилямс от 2006 г. насам.


Концертът в Талин ще бъде заснет, а срещите на десетимата победители с изпълнителя ще бъдат документирани заедно с техните преживявания в столицата на Естония.


Концертът на Роби Уилямс ще се проведе на откритата сцена на Tallinn Song Festival Grounds, разположена до крайбрежието на столицата, а денят 20 август съвпада и с празника за Деня на независимостта в страната.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK