Любовникът на принцеса Даяна оспори достоверността на филма за нея

Наоми Уотс в ролята на принцеса Даяна

© YouTube

Наоми Уотс в ролята на принцеса ДаянаД-р Хаснат Кан, любовникът на принцеса Даяна между 1995 - 1997 г., оспори достоверността на предстоящия биографичен филм за нея с Наоми Уотс в главната роля, пише в. "Мейл он съндей".


Любопитен факт е, че той още не е гледал филма и не смята да го прави. Впечатленията му идват от няколко кадъра, в които той вижда, че връзката им е интерпретирана по напълно грешен начин. "Само от една снимка видях, че това въобще не са нашата жестикулация, нашият начин на комуникация – никога не съм имал навика да си държа ръцете зад гърба. В нашата връзка нямаше йерархия. Тя не беше принцеса, нито аз бях доктор. Бяхме приятели, нормални хора, които разговарят по нормален начин, казва роденият в Пакистан Кан пред изданието. В неговата роля е Навийн Андрюз, популярен с участието си в сериала "Изгубени". "Изглежда, че сюжетът е базиран на слуховете и мненията на приятелите на Даяна, които всъщност не знаят много за това, което се случи."


Кан и Даяна се разделят през юни 1997 г., два месеца преди фаталната автомобилна катастрофа в Париж. В края на връзката си те са обсъждали възможността да се оженят, но Кан е определял идеята като лудост, тъй като медиите никога не биха ги оставили на спокойствие.
В момента докторът, специалист по кардиология, се занимава активно с благотворителност и продължава лекарската си практика. През 2006 г. той се жени за Хадиа Шер Али, която е от афганистански произход.Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK