"Дневник" търси репортер "Развлечение"

"Дневник" търси репортер "Развлечение"

© Анелия НиколоваДневник" отразява не само най-важните и интересни новини и истории от политиката, бизнеса и международните отношения, но и онези, които се случват в музиката, киното, театъра, литературата, шоубизнеса навсякъде по света.


Затова търсим човек, който да се вълнува от тази информация и обича да знае в аванс кои са най-интересните концерти в България и в Европа, на "ти" е с театралния афиш, има вече прогноза за наградите "Оскар", следи фестивалния живот, не подминава българското кино, обича да чете, държи под око клубния живот и модните тенденции. Може да ни изненада с познанията си за музика или дизайн.


Ако искате да вземете интервю не само от някои от българските знаменитости, но имате желание да се преборите за разговор със световни звезди или пък да направите репортаж от партито/фестивала, който последно сте посетили, вие сте сред идеалните кандидати и ще се радваме да ни изпратите CV и мотивационно писмо.

Общи изисквания и предимства:
Може да създадете или редактирате текст до ясно и кратко съдържание.
Може да предадете новина в 140 знака.
Английският е задължителен, а всеки друг език, който владеете, е плюс.
Оценяваме, ако сте активен в социалните мрежи и ползвате интернет през телефона си.
Интересът към снимане също е предимство.
Пишете ни на: [email protected]. до 7 март 2014 г.
Моля посочете в заглавието на мейла Dnevnik Razvlechenie.


"Дневник" ще се свърже само с кандидатите, одобрени след предварителния подбор.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK