"Четвърта власт" е селектиран от още един фестивал във Франция

Героите на сериала "Четвърта власт", който разказва за работещите в редакцията на едноименния вестник и как те пазят името си в сблъсъците с властта.

© БНТ

Героите на сериала "Четвърта власт", който разказва за работещите в редакцията на едноименния вестник и как те пазят името си в сблъсъците с властта.След представянето си на международния фестивал за аудио-визуална продукция и телевизионни програми FIPA сериалът "Четвърта власт" ще участва на още едно събитие във Франция - фестивалът CMF, който ще се проведе в рамките на девет дни в края на април, съобщи БНТ, чиято продукция е поредицата.


Международният форум ще бъде посетен от над 12 000 зрители и над 580 професионалисти в областта на киното и телевизията. Те ще видят над 30 прожекции, нощен маратон от филми, осем конференции, дискусии и представяне на интернет сериали.


Ако впечатли с представянето си, участващият с два епизода "Четвърта власт" има възможността да се превърне в първия български сериал, който получава първоначалното си финансиране с европейски пари от фестивали и фондове.
Дебютният сезон на поредицата, разказваща за преминаващия през постоянни изпитания екип на едноименния вестник, завърши в средата на декември, а БНТ обяви представянето му като успешно. По думите на програмния директор на телевизията Севда Шишманова поредицата е предизвикала интереса на активните хора, с нарастващо внимание на най-трудната таргет група – тази на 18-35-годишните.Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK