Играй и спечели с филма "Ной"

Кадър от "Ной"

© Форум Филм България

Кадър от "Ной"Чували сте за библейската история, в която Ной е избран да съхрани всички видове същества на земята след големия потоп. А сега си представете Ръсел Кроу в тази роля под режисурата на известния Дарън Аронофски в една наистина мащабна холивудска 3D продукция. Това е само част от централния действащ състав във филма "Ной", който предстои да тръгне по българските кина заедно със световната си премиера на 28 март. 


"Дневник" и компанията разпространител "Форум Филм" ще дадат възможност на десетима души да се докоснат в малко по-голяма степен до лентата, като участват в игра със специални награди - 10 комплекта, състоящи се от двойни покани за кино и една от специалните предметни награди "Ной" - 3 брандирани кожени тефтера от рециклирана картия, 3 брандирани чадъра, една специална свещ "Ной" и 3 брандирани луксозни химикалки със стилус в дървена кутия.


Играта започва от днес, 17 март, и ще продължи две седмици - до 30 март. Разделена е на две нива, като първото носи името "Краят", а следващото - "Началото", и не, не сме объркали поредността.
Въпросът от първо ниво е вече активен на страницата и в него ще имате приятната задача да изгледате трейлъра на "Ной", за да можете след това да отговорите лесно на въпроса, свързан с него.


Как да участвате

Условието е просто. Необходимо е да отговорите правилно на един от въпросите в двете нива на играта. За да го направите, трябва да сте регистриран потребител в id.capital.bg. Така вашият отговор ще бъде зачетен и ако е верен, ще участвате в томболата.


Всеки регистриран потребител може да отговаря по веднъж на един от зададените въпроси. Ако отговори правилно и на двата въпроса, името му ще присъства два пъти в томболата за наградите.


Онлайн адресът на играта е: http://www.dnevnik.bg/noi .


Участието в играта е безплатно, като освен регистрация в id.capital.bg трябва да сте български гражданин, навършили 18 години, с местоживеене в България.


Преди участие, моля, прочетете: Общи условия и правила за участие в играта "Ной".Финал


Жребият ще бъде изтеглен на 31 март 2014 г. и до 24 часа след това ще бъдат обявени победителите.


На "Дневник" четете и интересни истории, свързани с филма "Ной".


Ако имате въпроси, може, пишете на [email protected].Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK