Кариерата с кауза е полезна за вашето здраве... или поне не убива от скука

<a href="http://karieraskauza.eu/karieraskauza/" target="_blank">karieraskauza.eu</a>

© Кариера с кауза

karieraskauza.euНе си търсете просто работа, намерете своята кариера с кауза. Защото скучната работа убива!


Това е посланието на форума "Кариера с кауза", който ще се проведе за втора година тази събота в двора на Софийския университет "Св. Климент Охридски". Своеброзаният кариерен панаир е организиран от сдружение "Ре-Акт" и в него тази година ще се включат около 50 неправителствени организаци с различни дейности като екология, подпомагане и развитие на гражданското общество, човешките права, култура и туризъм, благотворителност, здравеопазване и социални услуги.


"Всъщност, нямаме нищо против хората със скучни професии. Просто сме убедени, че много по-интересно и жизнеутвърждаващо е да работим за кауза и да бъдем полезни със своите лични мения и експертиза", пишат от "Ре-Акт" на страницата на събитието. Целта му ще е да помогне на всички хора с интерес към доброволческите дейности и работата в неправителствения сектор да се ориентират във възможностите си и да създадат контакти, за да ги реализират. Ще има и лекционна част, на която всеки ще може да научи как се създава и как работи една неправителствена организация. 
"Предизвикваме ви да откриете своето призвание и да го превърнете в професия", добавят организаторите, които освен с форума се занимават и с подпомагане на деца и младежи в неравностойно положение. 


Панаирът ще продължи от 10 до 17 ч. на 31 май в двора на Ректората на СУ. Достъпът е свободен, но за семинара е необходима бърза регистрация онлайн


Очаквайте утре в "Дневник" интервю с част от екипа на гражданско сдружение Политроник, които ще участват във форума "Кариера с кауза".   

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK