Видео: Герои от Средната земя представят мерките за безопасност в Air New Zealand

Видео: Герои от Средната земя представят мерките за безопасност в Air New Zealand

© Air New ZealandАвиокомпаниите от известно време правят разнообразни опити, за да направят гледането на инструкциите за безопасност по време на полета по-интересно за пасажерите, така че вместо да извръщат поглед с досада, всъщност да предизвикат интерес.


Такъв е случаят и с най-новото видео на компанията Air New Zealand, която се възползва от възможността да рекламира и държавата като "Средната земя", или страната на героите на Толкин от "Хобит" и "Властелинът на пръстените".


Видеото е забавно и с помощта на магьосници, елфи, хобити, дракони, летящи орли, а и покрай всичко това появата на Илайджа Ууд и режисьора Питър Джаксън, наистина успява да прикове вниманието към основни точки като затягане на коланите, използването на кислородните маски и надуването на спасителните жилетки.
Първото тематично "Хобит" видео на Air New Zealand преди две години имаше близо 12 млн. гледания в YouTube.Това не е първи клип, в който Air New Zealand залага на темата за популярните поредици, но този се появява и навреме за старта на рекламния период за третата и последна част от трилогията "Хобит". Тя трябва да е по кината през декември.


През декември 2013 г. авиокомпанията Virgin America също предложи на пътниците си забавление по време на инструкциите за безопасност. През януари тази година подобна стъпка, но с наблягане на модата от 80-те, предприе и компанията Delta.Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK