Последният шанс за участие във второ ниво на играта Lord of the Rings in Concert e днес

Последният шанс за участие във второ ниво на играта Lord of the Rings in Concert e днес

© ОрганизаторитеДо 23:49 ч. днес е последният шанс да вземете участие във второто ниво играта на "Дневник" и Lord of the Rings in Concert, където ви питаме колко музиканти от Българско национално радио ще озвучат първата част от филмовата трилогията "Властелинът на пръстените" - "Задругата на пръстена", по време на първото за Източна Европа зрелище от формата филм-концерт в софийската зала "Арена Армеец" на 5 декември.


Играта дава шанс на 15 човека да спечелят една от 15-те награди - 5 билета за Lord of the Rings in Concert, 5 брандирани тениски или 5 реплики на пръстена от "Задругата на пръстените". За участие не е необходимо да отговорите последователно и в трите нива на играта, но повече верни отговори увеличават шанса за победа на 10 ноември. От утре наградата навлиза в своето последно ниво - "Изживей". Вижте правилата за участие тук.


Lord of the Rings in Concert е най-популярният спектакъл от иновативната форма филм-концерт, в която класически музиканти изпълняват на живо музиката към известни филми в абсолютен синхрон с картината. Повече за особеностите на това преживяване може да прочетете в интервюто с диригента на спектакъла Дейвид Райц, както и да потърсите отговора на въпросите в специалната тема на "Дневник".

Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK