Изживей Lord of the Rings in Concert с последното ниво на играта на "Дневник"

Изживей Lord of the Rings in Concert с последното ниво на играта на "Дневник"

© Екип на филмаДневник" и Lord of the Rings in Concert дават шанс на петима читатели да изживеят зрелището "Властелинът на пръстените - концертът" и на още 10 други да спечелят реплика на пръстена или брандирана тениска с последното ниво на едноименната си игра под надслов "Изживей" . В него ви питаме какво е уникалното в спектакъла Lord Of The Rings In Concert?


Отговорите си можете да давате на адреса на играта от днес до 23:59 на 9 ноември, а на 10 ноември томбола ще определи 15-те печеливши читатели. 


Всеки отговорил правилно, дори само на един въпрос в трите нива на играта, има шанс да бъде един от тях. Участието в играта е безплатно, като освен регистрация в id.capital.bg трябва да сте български гражданин, навършили 18 години, с местоживеене в България.


Вижте Общи условия и правила за участие в играта "Властелинът на пръстените - концерта" и следете рубриките от темата на "Дневник", които ще ви насочат към правилните отговори.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK