Играй и спечели с "Игрите на глада: Сойка-присмехулка"

Играй и спечели с "Игрите на глада: Сойка-присмехулка"

© Форум Филм БългарияПремиерата на дългоочаквания третия филм от поредицата "Игрите на глада" - "Сойка присмехулка - част I" се задава на 21 ноември, а с нея и новата игра на "Дневник" и "Форум филм", която дава възможност на читателите да спечелят 15 двойни билета за филма и още много оригинални награди.


След като във втора част буквално унищожи игрите, в "Сойка присмехулка" заварваме Катнис Евърдийн (носителката на "Оскар" Дженифър Лорънс) в Окръг 13. Под ръководството на президент Коин - респектиращата Джулиан Мур - и съветите на доверените й приятели, Катнис трябва да разпери крила и да влезе в битка за спасението на Пийта (Джош Хъчерсън) и, не на последно място, на нацията.


Зад Дженифър Лорънс в лентата ще видим цяла плеяда от звезди - Доналд Съдърленд, Уди Харелсън, Елизабет Банкс, покойния Филип Сеймур Хофман, Лиъм Хемсуърт, Джефри Райт, Сам Клафлин и Джена Малоун, както и Стенли Тучи.
Дженифър Лорънс в първия трейлър към "Сойка присмехулка"

© YouTube

Дженифър Лорънс в първия трейлър към "Сойка присмехулка"


Играта


От днес "Дневник" и "Форум филм" дават възможност на читателите също да поиграят с "Игрите на глада", пък макар и по един по-безопасен начин - пред екрана на своя компютър.


Тази и следващата седмица ще задаваме по един въпрос, свързан с филма "Игрите на глада". Всеки, отговорил правилно, дори само на единият от въпросите, има шанс да спечели една от наградите - двоен билет за филма, един брандиран тефтер, три гривни със сойката, десет брошки със сойката или брандиран калъф за iPhone 5. Колкото повече верни отговори - толкова по-голям шанс за награда.


Три гривни със сойката могат да станат притежание на участниците във играта

© Форум Филм България

Три гривни със сойката могат да станат притежание на участниците във играта

Въпросът от първо ниво "Оръжието" вече е активен на сайта на играта, където можете да отговаряте до последните минути на 16 ноември, а следващото - "Залогът", ще се появи на следния ден. Победителите ще бъдат изтеглени чрез жребий на 24 ноември.


Как да участвате


Условието е просто. Необходимо е да отговорите правилно на един от въпросите в двете нива на играта. За да го направите, трябва да сте регистриран потребител в id.capital.bg. Така вашият отговор ще бъде зачетен и ако е верен, ще участвате в томболата.Всеки регистриран потребител може да отговаря по веднъж на един от зададените въпроси и да спечели една от наградите. Ако отговори правилно и на двата въпроса, името му ще присъства два пъти в томболата за наградите.


Онлайн адресът на играта е: www.dnevnik.bg/igrite_na_glada


Участието в играта е безплатно, като освен регистрация в id.capital.bg трябва да сте български гражданин, навършили 18 години, с местоживеене в България.


Преди участие, моля, прочетете общите условия и правила за участие в играта "Игрите на глада: Сойка- присмехулка част I".


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK