Александър Морфов се връща в Народния театър с "На ръба"

Александър Морфов се връща в Народния театър с "На ръба"

© Цветелина НиколаеваРежисьорът Александър Морфов ще бъде отново в България най-късно в началото на април. Това може да се предположи, след като Народният театър обяви на сайта си, че първите представления на неговия спектакъл "На ръба" ще бъдат между 16 и 29 април.


Морфов беше назначен за директор на Народния театър "Иван Вазов", след като преди това го напусна в знак на протест срещу избирането на Слави Бинев за председател на парламентарната комисия по култура. Това беше в началото на годината и за 18 и 19 януари бяха насрочени представления на нов спектакъл. Те обаче бяха тихомълком отменени и нямаше официална информация къде е режисьорът директор. В гилдията се знае, че поставя в Рига, Латвия. 


В " На ръба" ще участват Деян Донков, Рени Врангова, Валери Йорданов, Дарин Ангелов, Пламен Пеев, Теодор Елмазов, Албена Колева, Стоян Алексиев и Христо Петков.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK