Игра на криеница в Кремъл и още вицове за Путин

Игра на криеница в Кремъл и още вицове за Путин

© ReutersДесетдневното изчезване на руския президент Владимир Путин от публичните прояви предизвика всевъзможни спекулации за съдбата ми, както и няколко вица. Предлагаме ви шеги за Путин от руските сайове, свързани и с някои от последните му прояви и коментари:


Десет дни цялата администрация на руския президент обикаля из Кремъл и вика: "Владимир Владимирович, предаваме се, излезте!"


За любознателните съобщавам, че на въпроса "Ако не е Путин, то кой тогава?" търсачката на "Гугъл" дава 9740000 отговора за 0.56 секунди

Преди Путин отговаряше на въпрос на журналистите "Каква е заплатата ви" с "Не знам точно". Сега отговорът е "Не знам точно минус 10%".


Най -кратката версия на Конституцията на Руската федерация е "Путин каза..."Не може да имаш едновременно скъп петрол и "скъпи Владимир Владимирович".


Коалата, която прегръща Путин миналата година в Австралия, при завръщането си в гората единодушно е била избрана за цар на животните.Секретният план на Путин: На мястото на всеки свален паметник на Ленин в Украйна ще бъде издигнат паметник на Сталин.


- Владимир Владимирович, ще има ли нова Желязна завеса?
- Изключено! Този път ще минем само с бодлива тел.


Русия е напреднала само в две области за годините на управление на Путин – в Донецка и Луганска области на Украйна.В социалните мрежи се появиха и шеги от българи за "изчезналия Путин":

"Само жената на Сертов знае" (djradev в Туитър)


"Абе, вярно ли, че на Сертов жена му намерила Путин?" (Виктор Кирков).


"Припомнете ми, моля ви, и при предишния лифтинг на Путин ли го търсихме толкова?" (Драгомир Симеонов)


"Чух, че БСП стартира подписка за връщане на Путин в политиката" (Даниел Смилов).

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK