Пловдивска бира за всеки, включил се в чистенето на коритото на Марица

Пловдивска бира за всеки, включил се в чистенето на коритото на Марица

© One architecture weekС истинска пловдивска бира ще бъде почерпен всеки, включил се в почистването на коритото на Марица в Пловдив днес, съобщиха инициаторите от "One architecture week" 2015.


Почистването на част от коритото на реката - района между Панаирния и Пешеходния мост, е една от първите стъпки на фестивала и важна част от приобщаването, което целят от "One architecture week" - превръщането на реката в привлекателно и атрактивно място за отдих, разходки и почивка. 


Всички са добре дошли от 18.30 часа на бул. "Марица" 102. Сборният пункт е в самото корито на реката. Чували и ръкавици, както и транспорта на боклука, са осигурени.
След края на трудовия ден - в 20.30 часа, започва специалната програма за вечерта: прожекция на филма на Андрей Паунов "Проблемът с комарите и други истории", предоставен от Agitprop, а преди това от Айляк Крафт Бира ще почерпят с бира всички трудили се.


Няма да столове, но пясъкът ще е вече чист, носете си одеяла, като за пикник, предупреждават организаторите. Повече за събитието можете да научите на страницата му във Фейсбук.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK