Средната класа в България според вас

Младите мениджъри Мойсей и Асен вече движат собствен бизнес проект, наречен "Енергоспестяващи технологии, намаляващи разходите на енергия при практическото използване на мобилните офиси до една конска сила.Остават още две седмици, в които можете да изпращате снимки за конкурса "Покажи средната класа в снимка", вдъхновен от изложбата "Събърбия" на Бил Оуенс.


В края на 60-те и началото на 70-те фотографът е омагьосан от феномена на предградията: масовото изнасяне на американците в еднотипните, полупасторални пейзажи, което бележи възхода на средната класа в САЩ. Оуенс е един от първите визуални изследователи на този феномен, а преди няколко години се връща по същите места, за да проследи какво се случва с героите. Снимки от двете му фотографски серии са събрани в изложбата "Събърбия - преди и сега" във Vivacom Art Hall.


С тази тема е свързан и фотоконкурсът, който търси кой и какво представлява средната класа в България днес. Изпращайте ни своите интерпретации до 31 декември 2015 г. със заглавие и кратко описание до 300 знака чрез формата за изпращане на новини на "Дневник" или приложението за мобилни телефони Дневник L!VE. Не забравяйте да отбележите, че са за конкурса. Всеки регистриран потребител на id.capital.bg може да участва с до три отделни кадъра съгласно условията. 
Победителят ще бъде избран от Бил Оуенс и организаторите фондация "Мусиз" на 7 януари и ще получи телефон Sony Xperia Z5. Най-добрите фотографии ще бъдат включени и в рубриката "Голямата снимка" на "Дневник".


Всички предложения досега може да разгледате в специалната метатема "Средна класа".


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK