За Кристиан Костов не е имало забрана да посети Крим през 2014г.

Постановлението на украинското правителство от 4 юни 2015г., което създава новия режим за посетилите Крим от Русия, е издадено година след като Кристиан Костов пее в детския лагер "Артек".

Постановлението на украинското правителство от 4 юни 2015г., което създава новия режим за посетилите Крим от Русия, е издадено година след като Кристиан Костов пее в детския лагер "Артек".Казусът, който се опитаха да създадат украински блогър и руски медии около участието на Кристиан Костов на полуфинала на "Евровизия" в Киев, е измислен.


Българският представител, който има и руско гражданство, е пял в детския лагер "Артек" на 1 юни 2014г. и точно в деня, когато той трябва да излезе на сцената, бе повдигнат въпрос не е ли редно заради това и на него да бъда забранено участие, както стана с рускинята Юлия Самойлова. На нея не бе позволено да пресече украинската граница, защото е пяла в Крим през 2015г.


Костов няма нищо общо с това, не само защото тогава той е бил едва 14-годишен и не носи отговорност за нарушения.
Причината е, че забраната чужденци да посещават анексираният през март 2014г. Кримски полуостров без разрешение от Киев, е въведена на 4 юни 2015г. - една година след неговото посещение там.


Службата за национална сигурност на Украйна (СБУ) привлече вниманието към този факт пред украинското издание "Обозреватель".


Още няма официална позиция на СБУ, но негов представител казва, че "той е участвал преди да бъдат въведени правилата, които забраняват това".


Олена Гитлянска, говорителка на СБУ, написа по-късно в профила си във "Фейсбук", че и други служби участват във взимането на решение за достъп до украинска територия: "Искам да напомня, че в съответствие с чл.3, ал. 13 от закона "За правния статут на чужденците и лицата без гражданство", решението за забраняване влизането в Украйна се взима от централен орган на изпълнителната власт, осигуряващ реализацията на държавната политика в сферата на миграцията, от Службата за сигурност на Украйна или от органите, отговарящи за държавната граница. (...) Решение за забрана се взима в случай, ако има наличие на достатъчно информация, получена по установения от закона ред, за извършване от чужденеца на опасно за обществото деяние, независимо от територията, на която е извършено, което противоречи на интересите за осигуряване безопасността на Украйна, предупреждението, разкриването и пресичането, на което е отнесено към компетенциите на СБУ".


Украинската гранична служба коментира пред "Ройтерс", че когато Костов е влязъл в страната за участие в "Евровизия", те не са разполагали с информация за негово посещение в анексирания Крим. "Ще проучим информацията", казва говорителят Олег Слободян, който допълва, че Костов вероятно не е нарушил украински закон, тъй като през 2014г. е бил малолетен и е бил на полуострова преди да влезе в сила новият режим.


Съгласно обновените през юни 2015г. правила за незаконно посещение на Крим се смята и това, което е извършено от Русия, а не само от украинска територия. При рецидив то може да бъде санкционирано с до 8 години затвор, но наказанието произтича не просто от това, че някой е влязъл на полуострова, а когато го е направил "с цел причиняване вреди на интересите на държавата". В този смисъл, в Украйна са откривани дела срещу руски политици, но не и срещу обикновени туристи, посетили Крим.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

Коментари (49)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3420 Любопитно

  С какъв паспорт е бил в Крим Кристиан Костов ?

  [email protected]
 2. 2 Профил на EU defender
  EU defender
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Не бих се учудил ако наистина са го завлякли в Крим без съгласието на родителите. Руснаците имат богат опит в ползването на деца за болшевишка пропаганда. Онзи ден и в София го направиха. Това е изключително гнусно.

  The best way to predict the future is to invent it.
 3. 3 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3510 Неутрално

  Костов няма нищо общо с това, не само защото тогава той е бил едва 14-годишен и не носи отговорност за нарушения.
  -------------------------------------------------------------------------------------
  Аллоооуууу
  Тукашните ХИБРИДЧИЦИ-помощници на СЪВЕТСКИТЕ ДРУГАРИ
  в АКТИВНОТО ИМ МЕРОПРИЯТИЕ около РУСНАЧЕТО нямат ли си
  юридически съветници да ги светнат че УКРАИНА не твърди
  че РУСНАЧЕТО е извършило престъпление или нарушение за да
  носи за това отговорност
  УКРАИНА е в правото си ДА НЕ ДОПУСКА МАРИОНЕТКИ и МАШИ
  на РУСКАТА ХИБРИДНА ПРОПАГАДНА срещу Украина
  Въпросното РУСНАЧЕ е било ЧАСТ ОТ РУСКАТА ПРОПАГАДНА
  при турнето му в Артек и Крим
  То затова е пяло там
  СРАМНО Е че всичко това се свързва с България
  И Е ГНУСНО че ТУКАШНИТЕ ПУТИНИСТИ
  вече ОТКРОВЕНО ПОСТАВЯТ БЪЛГАРИЯ
  В УСЛУГА НА ПУНИТИНСКАТА ХИБРИДНОСТ

 4. 4 Профил на @
  @
  Рейтинг: 456 Неутрално

  До коментар [#1] от "karabastun":

  Ако ще да е бил с паспорт от Тринидад и Тобаго, ясно е, че нарушение няма, така че разтягането на локуми по този въпрос би трябвало да приключат.

 5. 5 Профил на nemeria
  nemeria
  Рейтинг: 649 Неутрално

  Украинците потопиха опорката като тогоански скотовоз - руски разузнавателен кораб.

 6. 6 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3420 Любопитно

  До коментар [#4] от "@":

  '', ясно е, че нарушение няма, ''
  ----------------------------------
  Как да няма като родителите на непълнолетно, че даже и малолетно дете - пишеше, че не са му разрешили !!!
  По руските закони - не знам, ама по българските - - дете без разрешението на родителите си, нито може да получи паспорт, нито виза, нито да напусне КПП в България !!!!

  karabastu[email protected]
 7. 7 Профил на @
  @
  Рейтинг: 456 Неутрално

  АллоооууууТукашните ХИБРИДЧИЦИ-помощници на СЪВЕТСКИТЕ ДРУГАРИв АКТИВНОТО ИМ МЕРОПРИЯТИЕ около РУСНАЧЕТО нямат ли сиюридически съветници да ги светнат че УКРАИНА не твърдиче РУСНАЧЕТО е извършило престъпление или нарушение за даноси за това отговорност
  —цитат от коментар 3 на Hawaii


  Ами то никой не твърди, че "Украйна твърди". Украинският блогър не е Украйна. И стига с това "русначе". Бащата е българин, детето говори български.

 8. 8 Профил на Hawaii
  Hawaii
  Рейтинг: 3510 Любопитно

  И стига с това "русначе". Бащата е българин, детето говори български.
  —цитат от коментар 7 на @


  На ДИЛМА РУСЕФ баща й СЪЩО Е БЪЛГАРИН !!!! 9. 9 Профил на mr.lottalove.
  mr.lottalove.
  Рейтинг: 1268 Неутрално

  Можехме да пратим в Киев българче, което не е възпитавано в руски пионерски лагери, не е пяло в окупиран Крим, без разрешение от родителите си , има по- добри гласови и певчески данни и най- вече- няма да чупи наградата в мрежата!

  Кой натресе на България това чудо?

  В моя чуден свят всеки сън е толкова реален!
 10. 10 Профил на @
  @
  Рейтинг: 456 Неутрално

  До коментар [#4] от "@":'', ясно е, че нарушение няма, ''----------------------------------Как да няма като родителите на непълнолетно, че даже и малолетно дете - пишеше, че не са му разрешили !!!По руските закони - не знам, ама по българските - - дете без разрешението на родителите си, нито може да получи паспорт, нито виза, нито да напусне КПП в България !!!!
  —цитат от коментар 6 на karabastun


  С оглед на информацията, представена в горната статия, става ясно, че НЯМА нарушение, аналогично на това, в което обвиняват руската представителка, на която беше забранено да пресича украинската граница. На Кристиян такава забрана НЯМА как да му бъде наложена, така че казус дали Кристиян ще пее или няма да пее, НЕ съществува. А ако Кристиян "без разрешението на родителите си" /кой го твърди това - БНТ!/ е пял някога някъде си, то това по никакъв начин не може да стане повод за забрана да пресича украинската граница или да пее в конкурса. И този въпрос с разрешението на родителите изобщо не е повдиган ни от украинци, ни от руснаци, а тук във форума някакви хора се хванаха на съобщението на БНТ и започнаха да си фантазират, че едва ли не това е някакво нарушение, което евентуално Украйна ще вземе предвид и ще се създаде някакъв проблем. А проблем де факто НЯМА и Кристиян ще си пее. Точка!

 11. 11 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3420 Неутрално

  До коментар [#9] от "mr.lottalove.":

  Който реши, че този път България ще представя Русия на Евровизията !

  [email protected]
 12. 12 Профил на 100jan
  100jan
  Рейтинг: 409 Неутрално

  Украинският блогър Шарий всъщност всъщност е руснак, живеещ в Украйна. И за протокола - един от най-яростните защитници на тезата "Крим наш" и независимост на Донецк. Когато ви говори Шарий вие чувате Путин. Просто не го забравяйте.


  Можехме да пратим в Киев българче, което не е възпитавано в руски пионерски лагери, не е пяло в окупиран Крим, без разрешение от родителите си , има по- добри гласови и певчески данни и най- вече- няма да чупи наградата в мрежата!Кой натресе на България това чудо?
  —цитат от коментар 9 на mr.lottalove.


  Напълно съм съгласен с коментара ви. Да не говорим пък, че от Франция се появи обвинение в плагиатство по повод клипа му.

  "Дневник", имате нужда не от модератори, а от редактори.
 13. 13 Профил на karabastun
  karabastun
  Рейтинг: 3420 Любопитно

  До коментар [#10] от "@":

  Ми той нека си пее, ама излиза, че нашето МВР не си гледа работата, че и не само нашето МВР, АМИ И СУМА ТИ И ДРУГИ НАшИ ОРГАНИЗАЦИИ И ИНСТИТУЦИИ!!!
  За това питам пак - С какъв паспорт е бил в Крим Кристиан Костов ?

  [email protected]
 14. 14 Профил на @
  @
  Рейтинг: 456 Неутрално

  До коментар [#8] от "Hawaii":

  Вместо да похвалим бащата - БЪЛГАРИН, че е направил всичко възможно синът му да научи перфектен български, вместо да похвалим самото дете, че уважава родната страна на баща му и е положило усилия да научи нашия език, ние сега ще хейтим детето, че, видиш ли, се родило и учило в Москва и следователно е "русначе", част от "хибридната война" на Путин! Как не ви е срам да пляскате такива глупости? На мен, между другото, Кристиян изобщо не ми харесва, и разбирам аргументите от типа "абе нямаше ли по-добри певци", ама тия обвинения, че бил едва ли не хибриден боец на Путин, са малоумни!

 15. 15 Профил на Virgin
  Virgin
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Всеки ден в Украйна се погазват и остават ненаказани десетки закони, но изведнъж за руската участничка в конкурса Киев стана много принципен.
  Иначе още преди година бе ясно, че Украйна получава служебна победа за песньовката в стил "Ален мак".

 16. 16 Профил на sporta
  sporta
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Не знам как има такава държава!?? Ако имаш бизнес с търговци или структури от Крим -какво става ? Трябва да питаш ...олигарсите ?? Песните за кого се пеят , изкуството за кого е ? Това е нов вид морал налаган от Украинската върхушка!

 17. 17
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 18. 18
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 19. 19 Профил на plamen_b
  plamen_b
  Рейтинг: 2085 Неутрално

  С какъв паспорт е бил в Крим Кристиан Костов ?
  —цитат от коментар 1 на karabastun


  От практическа гледна точка - вероятно е бил без паспорт. Макар територията на Крим да а призната за Украинска терирория от повечето държави (но разбира се не и от Русия), пътуващите с полети от територията на Руската Федерация до Крим не минават през граничен и митнически контрол.

 20. 20 Профил на FourOhFive
  FourOhFive
  Рейтинг: 771 Неутрално

  До коментар [#7] от "@":

  Детето е русначе, родено е в Москва, живее в Москва, говори български по-зле от сирийски емигрант. Москва му липсва, чака с нетърпение да се завърне. Диво му лупсва Червивия площад.
  https://www.youtube.com/watch?v=h9IawIyeZIc&feature=share

  Граждани, не хранете трола. Минус, удивителна и да плува!
 21. 21
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 22. 22 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2515 Весело

  детенце пяло в пионерски лагер - какъв е проблема ???

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 23. 23 Профил на Без коз
  Без коз
  Рейтинг: 958 Неутрално

  Продуцентите на Кристианчо да си сменят ПР-а,че му много тъпанарски рекламите...чак жалки!

  Народ, който избира корумпирани, самозванци, крадци и предатели, не е жертва! Съучастник е !
 24. 24 Профил на dark'star
  dark'star
  Рейтинг: 2515 Весело

  Можехме да пратим в Киев българче, което не е възпитавано в руски пионерски лагери, не е пяло в окупиран Крим, без разрешение от родителите си , има по- добри гласови и певчески данни и най- вече- няма да чупи наградата в мрежата!Кой натресе на България това чудо?
  —цитат от коментар 9 на mr.lottalove.
  Свиквайте ... за в бъдеще ще има много българчета живеещи в чужбина , както и с тези били в пионерски лагери - познавам достатъчно българи живеещи в държави където има пионери с червени връзки /за ужас на умните и красивите/

  КОНТРА_ТРОЛ_ БАН_ХАКЕР от ПОЕТИЧЕСКИЯ фланг на НАТО
 25. 25 Профил на gripen
  gripen
  Рейтинг: 919 Неутрално

  До коментар [#21] от "SCROTUS":

  Както русофилията, така и русофобията са проява на глупост, ограничен ум. България няма приятели или врагове сред държавите по света, имаме съюзници с които до някъде трябва да се съобразяваме, по-важното- имаме интереси и трябва да ги следваме без излишни сантименти.

  За Европа: бяла, християнска и силна!
 26. 26 Профил на pilis
  pilis
  Рейтинг: 491 Неутрално

  Много интересна украинска позиция.Значи те могат да внасят от агресора Русия газ,въглища/когато Донбас ги отреже/,електричество,ама който посети Крим край с него.Щом като воювате с руснаците поне една война да им бяхте обявили ей така поне от кумова срама .А ако сте забравили президентът ви Порошенко още има фабрика за бонбони в Липецк -Русия и още им плаща данъци на руските гадове!

 27. 27
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 28. 28 Профил на Rodrigo
  Rodrigo
  Рейтинг: 243 Неутрално

  Чудно кой и защо дава този конкурс на държави с политически, социални и всякакви проблеми като Украйна?!

  P.S Стига сте плюли детето. За краткото време, в което е в България, българският му е в пъти по-добър и правилен - и като изговор, и като речников запас - от този на много кореняци българи, които цял живот го говорят.

 29. 29 Профил на Gogala
  Gogala
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#3] от "Hawaii":

  Не ви ли е срам! Момчето е Българин! За разлика от вас!

  ГНУС!

 30. 30 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1464 Неутрално

  До коментар [#12] от "100jan":


  Украинският блогър Шарий всъщност всъщност е руснак, живеещ в Украйна. И за протокола - един от най-яростните защитници на тезата "Крим наш" и независимост на Донецк. Когато ви говори Шарий вие чувате Путин. Просто не го забравяйте.
  —цитат от коментар 12 на 100jan


  Няма как да не нарека всичко написано по-горе много тъпа лъжа.
  Що лъжеш така глупаво?
  Разчиташ на това, че 98% от пишещите, но нечетящите, сред които си и ти, не са запознати с работата на Шарий?
  И няма да се намери никой, който да те нарече лъжец?
  Лъжец.
  Подценяваш българската аудитория, като я сравняваш със себе си.

  Ecrasez l’infâme
 31. 31 Профил на neut
  neut
  Рейтинг: 536 Неутрално

  Горкото момче в каква каша го забъркаха, точно преди изявата му

  In the forest all animals are equal except a few that are more equal than the rest
 32. 32 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1464 Неутрално

  Дневник, това е антижурналистика: "Казусът, който се опитаха да създадат украински блогър и руски медии около участието на Кристиан Костов на полуфинала на "Евровизия" в Киев, е измислен."

  Няма казус "Кристиан Костов" с едноминутната закачка на Шарий с СБУ(КГБ) на Украйна. Казусът е с политизацията на Евровизия, с отказа на Украйна да допусне на конкурса една певица инвалид.
  Това, че Шарий се бодиграва на украинското КГБ е едно на въпрос, но елементарната журналистическа етика изисква да пуснете казуса "скандален украински видеоблогер" с цитат. Клипа демек.
  Газетата, Дневник, Шарий е с 1 047 646 абонати тук: https://www.youtube.com/channel/UCVPYbobPRzz0SjinWekjUBw
  Един милион и 47 хиляди.
  Дали въобще си давате сметка за влиянието му?

  Ecrasez l’infâme
 33. 33 Профил на Graf
  Graf
  Рейтинг: 1464 Неутрално

  Горкото момче в каква каша го забъркаха, точно преди изявата му
  —цитат от коментар 31 на neut


  Глупости.
  Ако трябваше да плаща за тази реклама свои пари...
  Особенно в рускоезичния нет.
  Кристиян е такъв длъжник на Шарий, че ум да ти зайде.
  Късметлия момче излезе. :)

  Ecrasez l’infâme
 34. 34 Профил на Хелиана
  Хелиана
  Рейтинг: 2011 Неутрално

  До коментар [#8] от "Hawaii":

  Не разбирам защо те тресе такава злоба. Става въпрос за едно 17 г. момче с баща българин и майка казахка, която си е дала труда да научи добре български, а да научи и децата си. Това политизиране на щяло и нещяло е стигнало карикатурни размери при някои съфорумци. Те май отдавна са забравили, че ние сме първо хора и чак след това политически обекти/субекти.

 35. 35 Профил на @
  @
  Рейтинг: 456 Неутрално

  До коментар [#7] от "@":Детето е русначе, родено е в Москва, живее в Москва, говори български по-зле от сирийски емигрант. Москва му липсва, чака с нетърпение да се завърне. Диво му лупсва Червивия площад. https://www.youtube.com/watch?v=h9IawIyeZIc&feature=share
  —цитат от коментар 20 на SCROTUS


  Детето не е русначе, не е дори полурусначе, тъй като нито майката, нито бащата са руснаци.

  Българският му е по-добър от българския на "българина" Кристо, роден в България. И е по-добър от английския на Кристалина Георгиева например, която десетилетия наред живее и работи в англоезична страна, а не може да докара сносен акцент. А Кристиян колко време е живял в България и в българоезична среда, че да изискваме идеално произношение?

  Да, Русия може да му липсва, нормално е, но на кастинга на екс фактор каза, че обожава България. Явно я приема за втора родина.

  С какво е заслужило такива плювни това дете? "Грехът" му е, че е родено в Москва. И че е пяло в Крим. А какво е пяло в Крим, знаете ли? Не руска, а УКРАИНСКА песен, както се разбра от пълното съобщение на БНТ, което дневник не знам дали отрази. Значи, по логиката на някои мислители тук, Путин води хибридна война, като праща деца в Крим да пеят УКРАИНСКИ песни. Гениално!

 36. 36 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 753 Неутрално

  Не бих се учудил ако наистина са го завлякли в Крим без съгласието на родителите. Руснаците имат богат опит в ползването на деца за болшевишка пропаганда. Онзи ден и в София го направиха. Това е изключително гнусно.
  —цитат от коментар 2 на EU defender


  Леле, колко си ........ Заради такива като теб, РУСОФИЛИТЕ се утроиха в България.. Просто хората ги е страх от глупостта и фанатизма...

 37. 37 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#34] от "Хелиана":

  Абе какво се занимаваш с малоумници, не си губи времето..

 38. 38 Профил на За да останат ХОРА в България.
  За да останат ХОРА в България.
  Рейтинг: 753 Неутрално

  До коментар [#8] от "Hawaii":Вместо да похвалим бащата - БЪЛГАРИН, че е направил всичко възможно синът му да научи перфектен български, вместо да похвалим самото дете, че уважава родната страна на баща му и е положило усилия да научи нашия език, ние сега ще хейтим детето, че, видиш ли, се родило и учило в Москва и следователно е "русначе", част от "хибридната война" на Путин! Как не ви е срам да пляскате такива глупости? На мен, между другото, Кристиян изобщо не ми харесва, и разбирам аргументите от типа "абе нямаше ли по-добри певци", ама тия обвинения, че бил едва ли не хибриден боец на Путин, са малоумни!
  —цитат от коментар 14 на @


  Приятелю, не се ядосвай, малоумието на некои форумци, които НЕ СА СЪЗДАЛИ НИЩО е безгранично , ако перафразираме Айнщайн.. 39. 39 Профил на FourOhFive
  FourOhFive
  Рейтинг: 771 Неутрално

  [quote#35:"@"][/quote]

  Като е родено в москва да се състезава за русия.
  Затова ви мразят по целия свят - защото се натрапвате на всички и искате да ви обичат.

  Граждани, не хранете трола. Минус, удивителна и да плува!
 40. 40 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 7996 Неутрално

  Мисля, че въпроса е приключен.

 41. 41 Профил на султана глаушева
  султана глаушева
  Рейтинг: 352 Неутрално

  Гадно четиво. Ами ако вземе, че спечели, какви ще ги вършите? Ще го линчувате ли? Или ще съберете протестърчетата да му отнемат БГ гражданство? Вижте си форума, прочетете писанията и се гръмнете! Ударихте дъното! Вече не е до срам, а до гнус!

  Мърфи е оптимист!
 42. 42 Профил на еко
  еко
  Рейтинг: 298 Неутрално

  До коментар [#41] от "султана глаушева":

  изцяло подкрепям.

 43. 43 Профил на antonio_vivaldi
  antonio_vivaldi
  Рейтинг: 2100 Неутрално

  Откъде го изкараха това инфантилно недоразумение ? Детската Евровизия свърши.


 44. 44 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 769 Неутрално

  И все пак, скандал има, и в него е обществената БНТ. Никой не може да ме убеди, че не са знаели за руското му гражданство? Доколкото разбрах, то даже и не живее в България! Пасоль Макаров ли си е застъпил за неговото участие?

 45. 45 Профил на historama
  historama
  Рейтинг: 769 Неутрално

  Гадно четиво. Ами ако вземе, че спечели, какви ще ги вършите? Ще го линчувате ли? Или ще съберете протестърчетата да му отнемат БГ гражданство? .....
  —цитат от коментар 41 на султана глаушева

  Проблемът не е с момчето, то си пее. Проблемът е с обществената БНТ, които реално са изпратили русначе на конкурса. А руснаците вече никъде не ги искат, и ние наистина станахме "троянски кон".

 46. 46 Профил на shumkar
  shumkar
  Рейтинг: 697 Неутрално

  До коментар [#44] от "historama":

  Раша успя и Евровизията да осе.е.

 47. 47 Профил на Big_Villager
  Big_Villager
  Рейтинг: 708 Неутрално
 48. 48 Профил на Коки
  Коки
  Рейтинг: 581 Любопитно

  Докарани дотам, че полуалкаш да представя България....какво повече да коментираме?!

 49. 49 Профил на Fred
  Fred
  Рейтинг: 2351 Неутрално

  Имам усещането, че хитрува момченцето. Седи на два стола, когато му е изгодно е българин когато има далавера е руснак. То и наличието на два паспорта показва същото. Също и Крим, как така пък реши да пее там точно след анексирането? Нещо много сполучливо е яхнал вълната.

  Както и да е, аз Евровизия не гледам, не ме интересува, и да спечели и да загуби ми е все тая. Но ще си го запомня и проверя след време дали предчувствията ми са правилни.

  Юда се продаде за 30 сребърника, а ДБ на БСП за 8 районни кмета.
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK