Американска студентка планира да се омъжи за играта Тетрис

Американска студентка планира да се омъжи за играта Тетрис

© Associated PressСтудентка от Орландо, Флорида, обяви, че ще се омъжва за играта Тетрис, след като се е разделила с дългогодишния си приятел - калкулатора Пиер. Младата жена се определя като "предметно сексуална" (objectum sexual) и твърди, че изпитва емоционална привързаност и романтични чувства към играта и всичко свързано с нея по същия начин, по който хората се влюбват едни в други, разкзват британските таблоиди "Мирър" и "Метро".


Норул Махджабин Хасан е на 20 години и е студент по математика. Обектофилията й се проявила още в тийнейджърството, когато прочела за Ерика Айфел - жената, която се омъжи за Айеловата кула с официална церемония през 2007 г.


Тогава Хасан се присъединила към онлайн групи за почитатели на предметите и открила, че увлечението й не е просто фетиш, а самостоятелен вид сексуална ориентация. Разликата, че фетишът е само физически възбуждащ, а обектофилията е на емоционално ниво. Никога не е изпитвала привличане към други човешки същества, само към различни предмети, споделя тя.
Норул Хасан засега настоява да бъде наричана Фрактал Тетрис Хуракан, но след две години когато завърши университета и се омъжи за Тетрис, е решена да се прекръсти на г-жа Тетрис. Планира голяма церемония с всички свои близки, които да засивидетелстват любовта й към видео играта.


Преди да се обвърже с настоящия си годеник през 2016 г., студентката дълго време била във връзка с калкулатор, който тя нарекла Пиер. Имала е забежки и с айпод и джипиес устройство, а един от по-нестандартните й "бивши" е парче от железопътна линия. Сега Фрактал Тетрис Хуракан е напълно отдадена на видео играта, като е запълнила дома си с всякакви предмети и възглавници в характерните форми на парчетата в Тетрис. Понякога прекарва по 12 часа играейки на/с годеника си. Казва, че го намира за красив и съвършен, но също и стимулиращ за ума й. Разнообразните предмети, свързани с играта, помагат и за пълноценната им физическа връзка, разказва тя.


Младата жена признава, че близките й не разбират романтичните й чувства, но е получила голяма подкрепа от интернет обществото със сходна нестандартна сексуалност. Неегативните коментари обаче я наричат "ненормална" и "аутистичен изрод". "Не вредя на никого, не разбирам какъв е проблемът. Другите мислят, че е странно, но когато ги попитам защо да не мога да бъда с Тетрис, никой не може да ми даде нито един добър аргумент", коментира тя.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK