Гостоприемните за деца музеи са поканени да участват в конкурс

Гостоприемните за деца музеи са поканени да участват в конкурс

© "Америка за България"Българските музеи отново могат да кандидатстват за наградата на фондация "Америка за България" #ВМУЗЕЯСМЕ, съобщиха от фондацията. Кандидатури се приемат до 30 април за категориите "Най-добра работа с деца", "Най-добра работа със семейства" и "Най-добро партньорство". Във всяка от категориите наградата е 5 хиляди лева.


Право на участие имат само юридически лица: държавни, общински, ведомствени и частни музеи, галерии, зоопаркове, ботанически градини и културни организации, както и организации с нестопанска цел. Наградата се дава за съществуващи проекти и програми, които вече работят, а не за нови идеи.


Повече за критериите, категориите, в които се връчва наградата, и условията - тук. Кандидатстването става чрез изтегляне и попълване на формуляр за участие от тук. Попълненият формуляр се изпраща на [email protected]us4bg.org. Резултатите от конкурса ще бъдат обявени на 8 юни в археологическия резерват "Абритус" в Разград.

Ключови думи към статията:

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK