Завръщането на "Стани богат" - какво казват рейтингите и зрителите

Завръщането на "Стани богат" - какво казват рейтингите и зрителите

© БНТИзкуствен интелект е човек, който парадира с интелект, а всъщност не е чак толкова..." е една от популярните шеги в социалните мрежи в последните седмици. Води началото си от завърналото се в телевизионния ефир предаване "Стани богат" и заедно с още няколко смешни отговора, попаднали случайно или не в първите му издания, фокусира вниманието върху шоуто.


Месец след началото играта по БНТ равносметката е по-млади участници със съпровождащия риск от по-слаба подготвеност, повече въпроси по теми от всекидневните новини, един опит за спечелване на голямата награда от 100 хил. лв и добри рейтинги за държавната телевизия, но с ограничения за рекламата, които няма как да го направят печелившо както в частна медиа.


Новото-старо шоу, което дълги години вървеше по частната Нова телевизия, бе част от промените, направени от новия генерален директор Константин Каменаров и неговия екип. В концепцията си за образователни предавания той бе заложил пускането на интелектуални игрови формати като популярното навремето руско предаване "Къде, какво, кога" и "Най-умното дете" на Би Би Си. "Стани богат" обаче се реализира неочаквано бързо - от 1 април, преди приключването на конкурса за нови формати и външни предавания в телевизията.
БНТ мотивира придобиването на формата с възраждането на "Стани богат" по света - на 5 май, например, предаването се върна в британския ефир с водещ не кой да е, а някогашната звезда на "Топ гиър" Джереми Кларксън. В България Николай Кънчев - някогашното лице на шоуто, беше заменен от известния актьор Михаил Билалов. Засега изглежда, че и двата хода са били успешни, защото предаването е добре познато на българския зрител, и няма конкуренция на същото поле.


Рейтингите


Според рейтинговата агенция ГАРБ през април БНТ е успяла да увеличи средния си аудиторен дял в слота от 19 до 19.45 ч. от 3% на 15%, в конкуренция с централните новини на bTV и "Нова". За същия период и час общият аудиторен дял на двете частни телевизии, по ГАРБ, е спаднал от 70 на 60%. "Подобна тенденция, макар и в по-малка степен се наблюдава и при данните на другия доставчик на аудиторни данни за телевизия - "Нилсен Адмосфер", коментира за "Дневник" Александър Гагов, зам.-управител на медийната агенцията MediaS Com.


Заключението е, че със старта на "Стани богат" БНТ е "откраднало" аудитория от двете водещи телевизии", посочи Гагов и допълни, че предаването определено носи позитивни резултати за обществената телевизия. По думите му играта привлича повече аудитория в активна възраст (18-49 годишни), отколкото е средното за БНТ и се е появил интерес от страна на рекламодатели.


От пресцентъра на обществената телевизия съобщиха за "Дневник", че отново по данни на ГАРБ, в последните дни на април предаването изпреварва една от новинарските емисии, излъчващите се по същото време, но не уточниха на коя. В същия часови пояс вървят новините на частните национални ефирни телевизии - Би Ти Ви и Нова телевизия.


По-лесни въпроси, по-млади участници


- това пък са впечатленията на заклети почитатели и бивши участници в предаването, които споделиха мнение пред "Дневник". И според БНТ, след първоначалната вълна от кандидати със средна възраст от 40 г., се наблюдава нарастване на интереса на по-младата публика, като 30% от желаещите да участват са на възраст от 20 до 35 години, а 15% - студенти до втори курс.


И докато за някои младите лица действат освежаващо, други намират неподготвеността на някои състезатели за уморителна. "Дълги биографични подробности за участниците, повечето от които се препъват още на първите 5 лесни и уж смешни въпроси. Въпреки подсказванията на водещия, който е класи над участниците", коментира редовна зрителка от София. Според Светлозар Желев - горещ почитател на предаването и един от участниците, почти до последния въпрос в миналия му живот по "Нова телевизия" първите един-два въпроса в новото шоу може да са с идея по-лесни, но не и нататък. "Важното е, че са добре подбрани и не изискват само знание. От друга страна, то сякаш липсва на част от участниците", смята Желев.


Това препъване - от незнание, притеснение или поради различния културен "тапет" на родените след 1989 г. - даже поражда у някои съмнения за тенденциозност в подбора.


Знание, без бързина


Попадането в играта започва с лексиконен въпросник, в който желаещите трябва да разкажат подробности за себе си, последван от интервю. По Нова телевизия "Стани богат" включваше и предварителен кръг, в които 12 кандидати отговаряха на въпрос, за да седнат на мястото срещу водещия.


"Етапът "Най-бързият печели" отпадна, тъй като той е в по-голяма степен изпитание за бързина на реакцията, а не толкова за ниво на познанията. В повечето от страните, в които се излъчва състезанието, предварителният кръг се задържа в правилата на играта до 2010 г. Отпадането му дава възможност на всички, преминали през кастинга, да вземат участие в "Стани богат" и да демонстрират своето умение да се справят с въпросите", обясниха от БНТ.


В действителност интересната биография на кандидата винаги е играела роля за попадане на екрана. Светлозар Желев например разказа че е преминал през няколко кръга с лични въпроси, преди да стигне до ефир.


Кой пише въпросите


От обществената телевизия потвърждават, че промяна във въпросите има. "До голяма степен те вече са ориентирани към актуални и/или любопитни новини от последните седмици и са добър индикатор дали гостът следи внимателно информационния поток", казват от медиата.


Измисля ги екип от 8 души, който включва математик, физик, етнограф, историк, езиковед, инженер и компютърен специалист. Техен ръководител е Станимир Чонев, който работеше и по последните сезони на шоуто в "Нова тв". Макар да не е упоменато в предаването, по информация на "24 часа" БНТ е закупила лиценза, а в реализацията на "Стани богат" участва предишният му собственик - продуцентската фирма "Олд скуул" на Нико Тупарев. То фигурира и като излъчващо се на нейния сайт.


По информация на БНТ най-високото постижение на участник в "Стани богат" за месец април е въпрос №13, а най-голямата индивидуална спечелена сума - 10 хил. лв. Състезанието включва 15 въпроса с възможност за ползване на 3 жокера и три сигурни суми - 500 лв верен отговор на пети въпрос, 2500 - на 10-ти и 100 хил. лв. на 15-ти.


Сложното уравнение с рекламата


За целия месец април са раздадени награди на обща стойност 70 хил. лв, сочат данните на БНТ. За някои парите са малко (призът в последните издания на предаването по "Нова" бе 200 хил. лв), други се питат дали обществената БНТ може да го поддържа в дългосрочен план. "Стани богат" може да печели и от реклами и спонсорство, като 30-секундните спотовете около предаването са едни от скъпите в обществената медиа - 2500 лв. БНТ обаче е ограничена от закона да пуска не повече от 4 минути реклами на всеки час. Издръжката зависи и от участието на евентуалия независим продуцент. До приключването на текста от БНТ не уточниха как точно се осъществява предаването - като външна, вътрешна или съвместна продукция.


В първия месец около "Стани богат" се рекламираха основно други програми на БНТ. Според Александър Гагов обаче се забелязва раздвижване и интерес от рекламодателите, тъй като играта е знаково и позитивно предаване без аналог в ефира. Като зрител и автор на рубрика за книги Светлозар Желев приветства завръщането й в ефира на обществената телевизия. Това в момента е единственият жив интелектуален игрови формат в България, коментира той.

Коментари (127)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на MititU
  MititU
  Рейтинг: 1099 Весело

  "Стани за смях"вече по БНТ 1 :D:D

  "Колкото повече толкова повече" Мечо ПУХ
 2. 2 Профил на etty1
  etty1
  Рейтинг: 2282 Неутрално

  "екип от 8 души, който включва математик, физик, етнограф, историк, езиковед, инженер и компютърен специалист"

  Аз определено бих включила и човек на изкуството. Иначе, Михаил Билалов е чудесен, елегантен, любезен, добрият актьор няма как да не се справи.

  “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Daniel J. Boorstin
 3. 3 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5021 Неутрално

  В този час винаги Стани богат винаги ще бие "новините" на нова и бтв.

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 4. 4 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 1029 Весело

  Ама какво я интересуват държавната телевизия разни рейтинги!
  Трябва да излъчва речите на генералният секретар и заседанията на Политбюро!
  Ааамаха!

  В Русия съм! В Русия съм!
 5. 5 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Като бивш участник в шоуто мога да кажа,че в момента въпросите са по-трудни отпреди 16 години,когато участвах.Парите нямат същата равностойност,а наградният фонд е намален,вместо да се увеличи.Премахването на "Най-бързИят печели" лишава играта от съществен елемент.Единственото позитивно е водещият,който доста помага,за разлика от Кънчев(

 6. 6 Профил на Мавродинов
  Мавродинов
  Рейтинг: 575 Неутрално

  Поздравления за БНТ. Дано намерят и реклами, за да има издръжка. За щастие ще бъдат кратки. По 2 минути серията, а не като седемте минути на другите телевизии.

 7. 7 Профил на 1_april
  1_april
  Рейтинг: 1474 Неутрално

  "Стани богат" е може би единственото постижение за Каменаров в БНТ, който иначе слушка каквото му нарежда Колтуков...
  Първото, което прави добро впечатление е ведрото, човешко водене на Биллалов.
  Второто, по-важно е, че не се избягват актуални новини и няма тежката цензура, както в Нова, да не би случайно някой да направи гаф и да настъпи по-мазола мутромильовската власт..
  Ценно е и това, че хората могат да видят, че с наличните си знания и ако мислят, могат да получат пари. Е вярно, не такива космическите суми, дето ги разнасят Божковите зомбита на едни големи картони, но все пак реални пари...

 8. 8 Профил на tosho_toto
  tosho_toto
  Рейтинг: 287 Неутрално

  Рейтингите на Още от деня и По света и у нас също се вдигнаха.Това ме подсеща за промените които направи новото ръководство и масовото недоволство и протести за оставки от страна на маргиналните умно-кресливи професионални протестъри.

 9. 9 Профил на ProTMG
  ProTMG
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Опростачването с Ники Кънчев от Червен бряг , както и "въпросите за един лев" придадоха на едно, иначе нелошо по замисъл предаване характер на чалга.
  Във всички случаи включването на интелигентен човек като Михаил Билалов е стъпка в правилната посока.

 10. 10
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.

 11. 11 Профил на Nelumbo
  Nelumbo
  Рейтинг: 742 Весело

  Поздравления за екипа, който подготвя въпросите и отговорите. :)

 12. 12 Профил на Корки
  Корки
  Рейтинг: 3009 Неутрално

  Хубаво е хората да имат примери за успех с четене, а не с търканена картончета.

  Свободата е възможноста сам да си наложиш дисциплина, преди да са ти я наложили други.
 13. 13
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 14. 14 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2977 Неутрално

  До коментар [#7] от "1_april":

  "Стани богат" не е нито българска,нито на БНТ продукция. Така че за какво "постижение" на комунистическата подлога Каменаров може да става дума?!
  Между другото,"Стани богат" го има и в Русия. Оставаше и цензурата в България да го забрани...

 15. 15 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 1029 Весело

  Хубаво е хората да имат примери за успех с четене, а не с търканена картончета.
  —цитат от коментар 12 на korc


  Защо въобще трябва да имат материален успех?
  Защо не духовност?

  В Русия съм! В Русия съм!
 16. 16 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Поздравления за екипа, който подготвя въпросите и отговорите. :)
  —цитат от коментар 11 на Nelumbo


  И за какво ги поздравяваш?Въпросите са свързани основно с развлекателна тематика и са доста трудни.За сравнение аз като участвах пред 16 години за втора сигурна сума ми се падна въпрос,като подобен сега зададоха веднага след първата сигурна сума.Липсват въпроси от историята на България.А и като цяло въпросите ,свързани със знания в теми като история,география,музика и други подобни са малко.Шанс имат участници,които четат жълтите страници на вестниците,а не хора с енциклопедични знания.Имам чувството,че е ориентирана към аудитория до 25 годишна възраст.

 17. 17 Профил на Мондиана
  Мондиана
  Рейтинг: 1452 Неутрално

  Това предаване е интересно и с това, че можеш да видиш на живо човек, който мисли, че слънцето изгрява от запад - екстремен случай на невежество.
  Добре е, че БНТ включи това предаване и то с интелигентен и цивилизован водещ, но пък филмовата програма на телевизията стана 100% негледаема.

 18. 18 Профил на biimbaambuum
  biimbaambuum
  Рейтинг: 362 Неутрално

  Суперлативи за Михаил Билалов, Ники Кънчев дразни

 19. 19 Профил на deaf
  deaf
  Рейтинг: 2977 Неутрално

  Рейтингите на Още от деня и По света и у нас също се вдигнаха.Това ме подсеща за промените които направи новото ръководство и масовото недоволство и протести за оставки от страна на маргиналните умно-кресливи професионални протестъри.
  —цитат от коментар 8 на tosho_toto  До коментар [#8] от "tosho_toto":

  Вие тъпите и грозните,(ти сам така си се определил!),се правите на улави,когато ви се казва,че рейтингите са последният критерий са ценността на едно телевизионно предаване!
  Цензурите К. и К. съсипаха ведрата и аполитична БНТ-2...

 20. 20 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 4054 Неутрално

  Аз пък мисля, че Джаро не е на нивото на предаването.
  Има беден речник при импровизациите, подсказва неуместно и изобщо не може да влезе в роля.
  Даже и като сочи с пръст.
  За нивото на въпросите - пълна глупост. Не се изисква интелект, а знание на жълта преса.
  Публиката - срам!
  И изобщо - "СТАНИ КОСМАТ!"

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 21. 21 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 1029 Любопитно

  До коментар [#7] от "1_april":"Стани богат" не е нито българска,нито на БНТ продукция. Така че за какво "постижение" на комунистическата подлога Каменаров може да става дума?!
  —цитат от коментар 14 на deaf


  За това,че се е сетил,че ще има полза от това предаване.И за това трябва акъл!

  В Русия съм! В Русия съм!
 22. 22 Профил на 1_april
  1_april
  Рейтинг: 1474 Неутрално

  До коментар [#14] от "deaf":

  Не говоря за самото предаване, като формат и замисъл, а за цензура върху задаването на въпроси от актуалната . включително политическа обстановка...

 23. 23
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 24. 24 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 1029 Весело

  но пък филмовата програма на телевизията стана 100% негледаема.
  —цитат от коментар 17 на Мондиана

  Ти гледаш филми по телевизията?!
  Бабо, помоли внуците да ти обяснят как да ги гледаш в нета!
  Много е готино-пускаш/спираш,когато искаш! Много удобно!

  В Русия съм! В Русия съм!
 25. 25 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6243 Неутрално

  Имах чувството, че на участниците се правят предварителни тестове, които да дадат картина за техния профил на познания. И от 2500 лева нагоре, "компютърът" им задава въпроси от полета, в които те са показали слабости. Сега прочетох, че освен такъв тест, се прави и интервю с биографична насоченост. Така още по-ясно се оформят белите полета. И на един варналия, не стъпвал около Калотина, спокойно може да се зададе въпрос за диалект от района на връх Ком, например. " Какво е "поЯта на пезУль"?"
  А: каруца на празен мегдан
  Б: крава на тучна ливада
  В: коза на стръмна скала
  Г: плевня на гол баир

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 26. 26
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 27. 27 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2683 Неутрално

  Хубаво е хората да имат примери за успех с четене, а не с търканена картончета.
  —цитат от коментар 12 на korc


  Четене, четене, но то е до време за някои ПРЕМИЕРИ! Например – – – –, – – – –!

 28. 28 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#9] от "рб.о1ген18":Ти да не си Джаро?Щото Мишо Билалов не мисля, че влиза в категорията "интелигентен човек".
  —цитат от коментар 23 на Депутат 241


  Вес пак е водещ на предаване,а не професор по математика,за да бъде толкова интелигентен.Важното е ,че предразполага участниците да се отпуснат и им помага в голяма степен.Докато Кънчев се държеше доста надменно и в определени ситуации можеше и да те подведе.Така че Билалов е много по-добър избор от Кънчев.

 29. 29 Профил на Ronald Reagan
  Ronald Reagan
  Рейтинг: 956 Неутрално
 30. 30 Профил на 1_april
  1_april
  Рейтинг: 1474 Весело

  До коментар [#25] от "Незнайко в Слънчевия град":

  Ето, чи ма фана!
  Моля напиши верния отговор.
  Не е ли: ББ... на тучна ливада?

  А иначе, е ясно че без много проучвания, на всеки може да се зададе труден въпрос за каквато и да е сума....

 31. 31 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6243 Неутрално

  До коментар [#14] от "deaf":

  Да. Има го и в Русия и в още над 100 държави. Това предаване е английско - "Who Wants to Be a Millionaire?"
  Тръгва през 1998 по ITV1, продуцирано от компанията Celador.
  В Германия тръгна по RTL на следващата година. Води го емблематичният Гюнтер Яух (Günther Jauch), когото Билалов се труди да имитира.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 32. 32 Профил на Nelumbo
  Nelumbo
  Рейтинг: 742 Неутрално

  До коментар [#16] от "Мусаши":

  Това е игра, не научен симпозиум. Разбира се развлекателното ще е доминиращо. Въпросите и отговорите, особено някои от отговорите ме карат да се забавлявам. Карат ме и да се замисля. А дали са трудни, зависи от нивото на участника. За мен много са лесни. Лошото е, че и аз мисля че се проучват "белите полета" на играча и на даден етап това се използва. Нямам доказателства, разбира се, такова ми е усещането.

 33. 33 Профил на man_un
  man_un
  Рейтинг: 542 Неутрално

  Мен предаването ме кефи, Билалов води добре, а въпросите са интересни свързани с определена логика, пр. "защо при опушване пчелите тъпчат мед" или "за какво им са листа на мравките листорези." Неща, които човек може да научи от подобни предавания. Тогава фамилията сяда на вечеря и почват спорове по отговорите, макар лично аз бих гледал новите епизоди на "Газ Мънки."

 34. 34
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 35. 35 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#16] от "Мусаши":Това е игра, не научен симпозиум. Разбира се развлекателното ще е доминиращо. Въпросите и отговорите, особено някои от отговорите ме карат да се забавлявам. Карат ме и да се замисля. А дали са трудни, зависи от нивото на участника. За мен много са лесни. Лошото е, че и аз мисля че се проучват "белите полета" на играча и на даден етап това се използва. Нямам доказателства, разбира се, такова ми е усещането.
  —цитат от коментар 32 на Nelumbo


  Целта на тази игра в световен мащаб е да се поощряват знанията .А не да се четат жълтите страници на вестниците.Откъде накъде трябва да знам кой актьор от Холувид има фирма за производство на текила?Аз като участвах ме питаха въпроси от митология,литература,история,география,биология,а не подобни глупости.Гледал съм немското,руското и американското издание и никъде няма подобни въпроси като в сегашният български вариант.

 36. 36
  ****

  Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше обидни или нецензурни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.

 37. 37 Профил на скоро на екран ИЗЧЕГЪРТВАЧИТЕ III
  скоро на екран ИЗЧЕГЪРТВАЧИТЕ III
  Рейтинг: 1531 Неутрално

  Добре е да актуализират леко сумите. Тези са от преди 15 г.
  Също по-правилно е пакетът с въпроси да е готов предварително, а не да теглят въпросите спрямо знанията на участника, така че да му е по-трудно.

 38. 38 Профил на 1_april
  1_april
  Рейтинг: 1474 Неутрално

  До коментар [#35] от "Мусаши":

  Енциклопедиците и имат ли те почва в БГ?

  Каква красива мечта!

  При положение, че премиера ни е заенциклил още на втората книга.....

 39. 39 Профил на filofob
  filofob
  Рейтинг: 1573 Неутрално

  Наистина ли ви радва Билалов? За мен е много студен и дистанциран. Направо ми е излишен. И още преди не гледах много предаването защото много рядко някой наистина играеше интересно и те залепяше на екрана докъде ще стигне.Непрекъснатото преминаване през въпроси от типа коя река започва с Д и завършва на унав може да не ги дават и да започват излъчването директно след достигане на първа сигурна сума. Ще бъде по- динамично и интересно.

 40. 40 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#35] от "Мусаши":Енциклопедиците и имат ли те почва в БГ?Каква красива мечта!При положение, че премиера ни е заенциклил още на втората книга.....
  —цитат от коментар 38 на 1_april


  За съжаление все повече се поощрява незнанието и се залага на посредствеността и жълтините.И сте прав ,че нещата идват от най-високо ниво.Емблематичен е изразът:"Аз съм прост и вие сте прости".

 41. 41 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 870 Любопитно

  Наистина ли се става богат със 100 000. Двустаен в Люлин?

  СЛЕД ГЕРБ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.
 42. 42 Профил на Cara Mia
  Cara Mia
  Рейтинг: 352 Неутрално

  Честно казано такъв формат като "Стани богат" изобщо не ме вълнува и не го гледам.

 43. 43 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#35] от "Мусаши":Енциклопедиците и имат ли те почва в БГ?Каква красива мечта!При положение, че премиера ни е заенциклил още на втората книга.....
  —цитат от коментар 38 на 1_april


  Между другото и премиерът участва в"Стани богат"заедно с Божидар Димитров,докато беше главен секретар на МВР.И на въпрос от коя държава е престъпната организация"Якудза" отговори Китай.Пак казвам,че тогава беше главен секретар на МВР и не знае от коя държава е Якудза.

 44. 44 Профил на wery59
  wery59
  Рейтинг: 237 Разстроено

  До коментар [#21] от "Веселин Дечев":

  Нищо не се е драги. Отиде Нико Тупарев при него, разбраха се за "схемата" и така. Не се заблуждавайте, че нещо може да мине/влезе в БНТ ей, така. Ако ще да е най-великия и подходящ за обществена тв формат. Всичко е под абсолютен политико(най-вече)/финансов контрол

 45. 45 Профил на Lou
  Lou
  Рейтинг: 1801 Любопитно

  Какво е "поЯта на пезУль"?"А: каруца на празен мегдан Б: крава на тучна ливада В: коза на стръмна скала Г: плевня на гол баир
  —цитат от коментар 25 на Незнайко в Слънчевия град


  Искам жокер "Помощ от публиката".  СССР - родина на всички безотечественици! При капитализма човек експлоатира човека, а при социализма е точно обратното! Всеки кооператор - прасе, всеки комунист - две! Всички комунисти - под земята! 25 цирк - 25 години плодотворна размяна на циркови номера между България и СССР! Който не познава Сибир, той не познава СССР! Да живее 10-ти септември - ден на народната милиция - единствената опора на народната власт! До 9 септември 1944 г. България беше на ръба на пропастта. След това направи смела крачка напред!
 46. 46 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2215 Любопитно

  Цензурите К. и К.
  —цитат от коментар 19 на deaf


  Какво е "цензури", умни, прогресивни и красиви интелектуалецо?

  Мараба, С-ДС доносници!
 47. 47 Профил на Мондиана
  Мондиана
  Рейтинг: 1452 Неутрално

  До коментар [#24] от "Веселин Дечев":

  Баба е жена ти. В "нета" не обичам да гледам, щото трябва да свързвам компютъра към телевизора, иначе няма как да се изтегна на дивана и да гледам на голям екран.

 48. 48 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2215 Весело

  Новият вариант на СБ е една класа над стария - като се започне с водещия, който вече не е ярко изразен аграрен тарикат, и се стигне до подборката на кандидатите, които в голямата си част са много, много симпатични!
  От подборката на въпросите винаги може да се иска повече, но това можа да се пипне във времето, мисля!
  Поздравления за БНТ, избиха рибата с това предаване!

  Мараба, С-ДС доносници!
 49. 49 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 870 Весело


  До коментар [#45] от "Lou":

  35% за козата.

  СЛЕД ГЕРБ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.
 50. 50 Профил на fio41315648
  fio41315648
  Рейтинг: 294 Весело

  До коментар [#15] от "Веселин Дечев":

  А вие например, защо получавате заплата, не е ли по- добре потупване по рамото, по- духовно някак си?

 51. 51 Профил на penetrating
  penetrating
  Рейтинг: 5814 Неутрално

  Аз харесвам много повече "минута е много"

  Some people have got a mental horizon of radius zero and call it their point of view. David Hilbert
 52. 52 Профил на Pandipool
  Pandipool
  Рейтинг: 601 Неутрално

  До коментар [#23] от "Депутат 241":

  На каква база го мислиш това?

 53. 53 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6243 Неутрално

  До коментар [#25] от "Незнайко в Слънчевия град":Ето, чи ма фана! Моля напиши верния отговор. Не е ли: ББ... на тучна ливада....
  —цитат от коментар 30 на 1_april

  При 50:50 отпадат кравата и козата.

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 54. 54 Профил на Pandipool
  Pandipool
  Рейтинг: 601 Неутрално

  Ники Кънчев е много посредствен журналист! Мястото му е точно в клюкарника Биг/Вип брадър..

 55. 55 Профил на milenmihailov
  milenmihailov
  Рейтинг: 627 Неутрално


  До коментар [#9] от "рб.о1ген18":Ти да не си Джаро?Щото Мишо Билалов не мисля, че влиза в категорията "интелигентен човек".
  —цитат от коментар 23 на Депутат 241


  Аз пък мисля, че ти не влизаш в тази категория. Иди поне малко на театър за да не свързваш актьора само с една негова роля.
  И не си го раждал ти за да говориш за него на малко име.

 56. 56 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 4054 Неутрално

  До коментар [#52] от "Pandipool":

  На базата на много години следене на същото предаване, водено от Крис Тарант, например.
  Ако ти говори нещо, естествено...
  А ти имаш ли доказателство, че Джаро не е посредствен актьор?

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 57. 57 Профил на realguru
  realguru
  Рейтинг: 3036 Неутрално

  Кънчев се справяше по-добре от Билалов. Но може би на Билалов му трябва още време и опит да понатрупа във воденето на предаването и ще стане и той добър.

  Иначе предаването си е добро. :)

 58. 58 Профил на Петър Самсонов
  Петър Самсонов
  Рейтинг: 4054 Весело

  До коментар [#55] от "milenmihailov":

  milenmihailovbilalov, извинявам се, че обидих баща ви! Както и се извинявам на всички опушени пчели...

  “Комунизмът е философия на провала, вяра в невежеството, евангелие на завистта.” сър Уинстън Чърчил
 59. 59 Профил на Wornoxmaniak Черно море вече мирише на зелени чорапи
  Wornoxmaniak Черно море вече мирише на зелени чорапи
  Рейтинг: 1417 Весело

  До коментар [#16] от "Мусаши":

  Стига се фали, че си бил чуасник, бе га че ли си летел до луната?

  Кой знае на къв тъп въпрос са та скинале?

  Wornoxmaniak Най-подискан, репресиран и цензуриран коментатор във форума на Дневник за всички времена. Навсякъде гонен, всякъде приет.
 60. 60 Профил на Вячеслав Атанасов
  Вячеслав Атанасов
  Рейтинг: 811 Неутрално

  Гледаме го.И аз и съпругата ми.Харесва ни.Дано не се стигне до някакви благотворителни варианти,че не ми се гледат разни тюфлеци от върхушката.

 61. 61 Профил на anonimnii
  anonimnii
  Рейтинг: 1463 Неутрално

  По турското предаване говорят на "Вие", това "ти" в българското предаване ми идва някак недобро, като неуважение към хората.
  В турското се започва от много по-голяма сума и въпросите са много по-лесни.
  Тук предаването ми прилича на руското, малки начални суми и трудни въпроси, сакън някой да не спечели.
  А и името не е актуално. Със 100000 лв. вече не можеш да си купиш и апартамент в София.

  ДБ=БКП
 62. 62 Профил на valtoro
  valtoro
  Рейтинг: 985 Неутрално

  Единствения начин да изкараш пари със интелект и обща култура, не е
  като да търкаш талончета !!!

 63. 63 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 2774 Неутрално

  Не разбирам защо толкова хвалите Билалов. За мен има някакво просташко излъчване, особено с говореното на "ти" и снизходителното и нахалното отношение към някои участници.

  Първите пет въпроса са малоумни и е мъчение да ги гледаш, а втората сигурна сума да е големите 2500 лева е направо жалко. За богатството от 100 хиляди лева няма и смисъл да се говори.

  И още нещо - публиката е твърде малка и най-вероятно са взети статисти. Т.е. не са някакви хора с интерес към този тип предаване и най-логичното е участникът да ги използва съвсем в началото, защото на по-трудните въпроси не може да се разчита на тях.

 64. 64 Профил на 1_april
  1_april
  Рейтинг: 1474 Любопитно

  [quote#53:"Незнайко в Слънчевия град"][/quote]

  Ясно.
  Трябваше да имам предвид , вродената способност на българските обикновени хора, да дават ясни , сбити и същевременно иронични мнения за съселяните си.
  С поздравления за хубавия Ви пример, и допълнителната Ви подсказка, верният надявам се отговор е:
  "Поята на пезуль" е " Газов хъб Балкан на празен горист български бряг" или с други думи " плевня на гол каменен баир".....


 65. 65 Профил на tamada
  tamada
  Рейтинг: 505 Неутрално

  "Макар да не е упоменато в предаването, по информация на "24 часа" БНТ е закупила лиценза..."

  Как да не е упоменато, бе? Я изгледайте финалните надписи до края? Какво според вас означава надписът "Format created and licensed by 2waytraffic"? И защо накрая пускат логото на 2waytraffic, ако не за да потвърдят лицензирането?

  А Билалов наистина не е добър избор за този формат. Прегледайте няколко издания от други държави - практиката е водещият да е по-ведър и по-енергичен, защото иначе дългите сесии само с водещ и участник на екрана стават мудни. Билалов изглежда като училищен директор отпреди 50 години. Гледа строго, рядко се усмихва и често изглежда направо отегчен. По-подходящ е за предаване от типа "The Weekest Link", където ролята на водещия е да притиска участниците със строгост, а динамиката на действието балансира поведението му.
  То се вижда разликата между първите предавания от април и последните от миналата седмица - очевидно са го натиснали да говори по-енергично. И въпреки това още не може да докара ведрост. Не знам къде го виждате това "предразполагане на учасниците". Снощи каза на един "После ще изпием едно шампанско...", а физиономията му говореше "Повече не искам да те виждам".

  Колкото и да не харесвате Кънчев, именно неговият тип е подходящ за водещ на "Стани богат". Проблемът при него беше, че не се разви достатъчно и в един момент просто омръзна.

 66. 66 Профил на BgMafia
  BgMafia
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Да пуснат и Минута е много - любимо предаване на поколения българи !

 67. 67 Профил на Мила Г.
  Мила Г.
  Рейтинг: 8 Разстроено

  Прави ми впечатление, че много коментиращи се изказаха вече, как не се става богат със 100 000лв. Доста неблагодарно отношение, да не говорим, че е несериозно да очакваш да забогатееш от предаване. Там се ходи за забавление, да се покажеш, и току-виж, спечелиш нещо. Но не да чакаш/очакваш нещо грандиозно.

 68. 68 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2683 Неутрално

  До коментар [#43] от "Мусаши":
  "премиерът участва в"Стани богат"заедно с Божидар Димитров,докато беше главен секретар на МВР. И на въпрос от коя държава е престъпната организация"Якудза" отговори Китай. Пак казвам,че тогава беше главен секретар на МВР и не знае от коя държава е Якудза."

  Всяко население си заслужава премиера!

  Когато кажем, че премиерът е прост, ни налазват герберските листни или не въшки!
  Които пък са по-прости и от премиера си!
  Якудза да му беше пробивът в знанията или това, че не се е научил да яде с вилица и нож, въпреки "двата университета", с които се гордее – при Тато и онзи "аристократ", царо, който пък не разбира въпроса – "Колко е часът?"!
  Трите спечелени избори говорят ужасни неща за българите, включително и "изгряващото от запад слънце". Знания на СТУДЕНТКА, не от Факултето!!!!!!
  Със съпругата ми имаме спор относно ниското интелектуално, културно и всякакво ниво на народа, сравнимо с други народи :-). Тя твърди – навсякъде е едно и също! Аз – изостанали сме със столетия! Мисля, не съм високомерен – вижте извадките от матурите. От преди промените, та до наши дни. А и наблюдавам реакциите на обикновените хора, форумите, най вече подбора на управляващи и "опозиция".
  "Стани богат" е хубава рентгенова снимка на нивото у нас, при това с лесни въпроси и подбрани участници!
  Билалов е класи над самовлюбения мазник Кънчев!
  Респект, г-н Билалов!

 69. 69 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#25] от "Незнайко в Слънчевия град":
  До коментар [#53] от "Незнайко в Слънчевия град":
  " Какво е "поЯта на пезУль"?"
  А: каруца на празен мегдан
  Б: крава на тучна ливада
  В: коза на стръмна скала
  Г: плевня на гол баир

  Остава да реша (при положение, че словоредът е като нашия), за кое може да има една дума: за "празен мегдан" или за "гол баир".

  Тъй като става дума за връх Ком, предполагам, че имат много повече конкретни думи за видовете баири, долчинки и т.н., отколкото за мегдана.

  Давам отговор Г "плевня на гол баир".

  :-)

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 70. 70 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2215 Весело

  Колкото и да не харесвате Кънчев, именно неговият тип е подходящ за водещ на "Стани богат".
  —цитат от коментар 65 на tamada


  Нормално е да харесваме себеподобни, мисля...
  ;)

  Мараба, С-ДС доносници!
 71. 71 Профил на 1_april
  1_april
  Рейтинг: 1474 Весело

  До коментар [#69] от "Музар":

  Е-еее-, Вие пък сте много немузаР :-)

  Остава и "Незнайко в Слънчевия град" да потвърди нашите предположения, но може и да засили напрежението с време за реклами.....

 72. 72 Профил на Alexander97
  Alexander97
  Рейтинг: 2683 Неутрално

  До коментар [#36] от "tosho_toto":
  "Характерна черта на нашите джендъри е да обясняват на дълго и широко как някой,който не е от тях не ставал за нищо"

  За теб специално, въпрос за 5 /пет/ лева:
  –Обясни с десетина думи какво разбираш под "джендър" и "има ли място у нас ":-)!
  Задавам ти въпроса, понеже определени хора, дълбоко уважаващи Болен Сидеров, така и не разбраха смисъла на ИК, лепят наляво и надясно "джендърството"!
  Клишетата, облепили темата, не се приемат за отговор.

 73. 73 Профил на tamada
  tamada
  Рейтинг: 505 Неутрално

  Нормално е да харесваме себеподобни, мисля...
  ;)
  —цитат от коментар 70 на Манчо


  Всъщност не е много нормално. Повечето хора харесват не тези, на които приличат, а тези на които искат да приличат. Това е и причината за световната популярност на разни звезди.

 74. 74 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 2774 Весело

  Прави ми впечатление, че много коментиращи се изказаха вече, как не се става богат със 100 000лв. Доста неблагодарно отношение, да не говорим, че е несериозно да очакваш да забогатееш от предаване. Там се ходи за забавление, да се покажеш, и току-виж, спечелиш нещо. Но не да чакаш/очакваш нещо грандиозно.
  —цитат от коментар 67 на Мила Г.


  Ми защото самото предаване се казва "Стани богат".

 75. 75 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#43] от "Мусаши":"премиерът участва в"Стани богат"заедно с Божидар Димитров,докато беше главен секретар на МВР. И на въпрос от коя държава е престъпната организация"Якудза" отговори Китай. Пак казвам,че тогава беше главен секретар на МВР и не знае от коя държава е Якудза."Всяко население си заслужава премиера!Когато кажем, че премиерът е прост, ни налазват герберските листни или не въшки!Които пък са по-прости и от премиера си!Якудза да му беше пробивът в знанията или това, че не се е научил да яде с вилица и нож, въпреки "двата университета", с които се гордее – при Тато и онзи "аристократ", царо, който пък не разбира въпроса – "Колко е часът?"!Трите спечелени избори говорят ужасни неща за българите, включително и "изгряващото от запад слънце". Знания на СТУДЕНТКА, не от Факултето!!!!!! Със съпругата ми имаме спор относно ниското интелектуално, културно и всякакво ниво на народа, сравнимо с други народи :-). Тя твърди – навсякъде е едно и също! Аз – изостанали сме със столетия! Мисля, не съм високомерен – вижте извадките от матурите. От преди промените, та до наши дни. А и наблюдавам реакциите на обикновените хора, форумите, най вече подбора на управляващи и "опозиция"."Стани богат" е хубава рентгенова снимка на нивото у нас, при това с лесни въпроси и подбрани участници! Билалов е класи над самовлюбения мазник Кънчев!Респект, г-н Билалов!
  —цитат от коментар 68 на Alexander97


  И при други народи се среща елементарна липса на знания.Преди години финалът на Лига Европа по футбол беше в Букурещ.И стотици фенове на двата испански отбора финалисти бяха отишли в Будапеща.
  Ама там поне политиците им са на ниво.

 76. 76 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 237 Неутрално

  До коментар [#16] от "Мусаши":Стига се фали, че си бил чуасник, бе га че ли си летел до луната?Кой знае на къв тъп въпрос са та скинале?
  —цитат от коментар 59 на Wornoxmaniak


  Мога хваля се.Ти дори не можеш да се похвалиш,че си грамотен.
  А се отказах на въпрос за 10 хиляди лева.Въпросът беше:"В кое съзвездие се намира звездата Ригел?".Наистина елементарен въпрос за отговаряне.

 77. 77 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Прави ми впечатление, че много коментиращи се изказаха вече, как не се става богат със 100 000лв. Доста неблагодарно отношение, да не говорим, че е несериозно да очакваш да забогатееш от предаване. Там се ходи за забавление, да се покажеш, и току-виж, спечелиш нещо. Но не да чакаш/очакваш нещо грандиозно.
  —цитат от коментар 67 на Мила Г.


  Напротиев-печелят се много сериозни суми.Истинското име на играта е"Кой иска да стане милионер".И наградите стигат до 1 милион евро,лири или долари.Като въпросите са много по-лесни от българските и има много местни въпроси-от бита,културата,историята на съответната държава.Ама в тези държави се зени знанието.

 78. 78 Профил на 1_april
  1_april
  Рейтинг: 1474 Любопитно

  До коментар [#75] от "Мусаши":

  "Ама там поне политиците им са на ниво."

  Имаш предвид Букурещ....?

 79. 79 Профил на Веселин Дечев
  Веселин Дечев
  Рейтинг: 1029 Весело

  До коментар [#15] от "Веселин Дечев":А вие например, защо получавате заплата, не е ли по- добре потупване по рамото, по- духовно някак си?
  —цитат от коментар 50 на fio41315648


  Е кой е казал,че аз съм духовен?

  В Русия съм! В Русия съм!
 80. 80 Профил на Манчо
  Манчо
  Рейтинг: 2215 Весело

  Не разбирам защо толкова хвалите Билалов. За мен има някакво просташко излъчване, особено с говореното на "ти" и снизходителното и нахалното отношение към някои участници.
  —цитат от коментар 63 на Yard


  Увереността, че говоренето на "Ти" е решение на г-н Билалов, е нистина много, ама много интелигентна!

  Мараба, С-ДС доносници!
 81. 81 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 2774 Неутрално

  До коментар [#80] от "Манчо":

  А да, извинявай, насила го карат интелигентъ...

 82. 82 Профил на Darkman
  Darkman
  Рейтинг: 1531 Неутрално

  Михаил Билалов е няколко класи над дразнещия Кънчев и само заради него гледам шоуто. Но нивото на кандидатите е ниско. Така ли ги подбират, или не останаха хора с по-високо IQ в България?

  Фобиите и филиите са признак на ниско самочувствие и слугинаж
 83. 83 Профил на entwickler
  entwickler
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Дано да има повече такива предавания по всички телевизии.

 84. 84 Профил на uasi
  uasi
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Тия кво говорят, въпросите са ужасно трудни, а иначе никой не може да замени Ники Кънчев

 85. 85 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6243 Весело

  До коментар [#64] от "1_april":

  Правилен отговор!

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 86. 86 Профил на Незнайко в Слънчевия град
  Незнайко в Слънчевия град
  Рейтинг: 6243 Весело

  До коментар [#69] от "Музар":

  Чудесна логика!!!

  "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
 87. 87 Профил на Ерик
  Ерик
  Рейтинг: 423 Весело

  а супершоу Невада кога ще го върнат?

 88. 88 Профил на скоро на екран ИЗЧЕГЪРТВАЧИТЕ III
  скоро на екран ИЗЧЕГЪРТВАЧИТЕ III
  Рейтинг: 1531 Неутрално

  а супершоу Невада кога ще го върнат?
  —цитат от коментар 87 на Ерик


  а риск печели, риск губи?

 89. 89 Профил на greeneyes
  greeneyes
  Рейтинг: 3002 Неутрално

  До коментар [#67] от "Мила Г.":

  Така е, ако някои очакват да станат богати от тези неща, значи са им много объркани приоритетите в живота. Преди години, когато се въртях повече време из даунтаун у наше село, винаги ми е правило впечатление, че най големите лузъри (то им личи по външния вид и "излъчването") по цял ден търкат скрач тикетс. Същото и с тези телевизионни предавания, само че на по-високо ниво. Богат с лотария и с телевизионни "надпревари" не се става. Ако си без талант и само се изтъпанчиш пред камерите не се надявай, че ще станеш известен, още по-малко богат, освен ако не си порно звезда с бекграунд като Парис Хилтън и Ким Кардашиян. Политиците ги изключвам, те са магарета от друго измерение. Иначе за забавление на масата тези предавания вършат работа. Всъщност това им е и основната цел, другият резултат (не цел) който се постига, че у същата тази маса се създава впечатление, че лесно може да забогатееш, ако седнеш на задника си и назубриш неща, за които на никой не му пука.

  Пазете се от доносника vesolr
 90. 90 Профил на etty1
  etty1
  Рейтинг: 2282 Неутрално

  До коментар [#39] от "anton83":

  Идеален е! Това е шоу, игра и той я играе като професионалист. Заради предишния престанах да гледам.

  “The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” ― Daniel J. Boorstin
 91. 91 Профил на bramasole
  bramasole
  Рейтинг: 3506 Неутрално

  Отдавна съм фен на предаването. Мисля, че чрез "Най-бързият печели" до голяма степен се елиминират случайно попадналите участници; не трябваше да го премахват. И аз смятам, че Михаил Биллалов е по-добър водещ от Ники Кънчев, който остана на махленското ниво на "Биг Брадър". Доколкото имам претенции за по-добро представяне, те не са към водещия, а към участниците, но явно, че такъв е изборът на екипа на предаването.

  „Някои битки се водят повече от веднъж, за да бъдат спечелени.“ Баронеса Маргарет Тачър
 92. 92 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 870 Любопитно

  Понеже първи повдигнах въпроса за това,достатъчни ли са 100К за голяма,рядко случваща се награда,да допълня,че просто констатирах факт. Ако сменят името от "Стани богат" на " Ще ти купя колело", ОК.

  СЛЕД ГЕРБ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.
 93. 93 Профил на Майндърбайндър
  Майндърбайндър
  Рейтинг: 870 Неутрално

  "Купи си колело" е по-добре,с оглед рационалното ползване на традиционната печалба от 2500 лева.

  СЛЕД ГЕРБ, ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА.
 94. 94 Профил на Мусаши
  Мусаши
  Рейтинг: 237 Неутрално

  "Купи си колело" е по-добре,с оглед рационалното ползване на традиционната печалба от 2500 лева.
  —цитат от коментар 93 на Майндърбайндър


  Оригиналното заглавие е"Кой иска да стане милионер".В България естествено няма да се дадат пари за знания,а само за късмет.

 95. 95 Профил на njw05563397
  njw05563397
  Рейтинг: 0 Неутрално

  Претоплена манджа. Не знам защо аз като данъкоплатец требва да им плащам лицензите за чужди предавания. Изобщо на БНТ не ѝ е работа да се занимава с шоу програми.

 96. 96 Профил на Роси
  Роси
  Рейтинг: 8066 Неутрално

  Билалов е най-доброто в "Стани богат".

 97. 97 Профил на Зора Чернева
  Зора Чернева
  Рейтинг: 581 Неутрално

  Тъжно предаван! С всеки състезател "заблестява" нивото на българското образование! При това нивото не само при най-младите участници (дори между тях имаше малко по-успешни ), ами и и по-възрастната генерация, изненадва с отсъствието на елементарни познания.

 98. 98 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#71] от "1_april":

  :-)

  До коментар [#86] от "Незнайко в Слънчевия град":

  Ами, нали се опитваме да си играйкаме на "Ще си купя колелоооо" :-)

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 99. 99 Профил на Yard
  Yard
  Рейтинг: 2774 Неутрално

  Относно глупавите участници - те не се избират произволно. Минава се през интервюта и (предполагам) тестове. Явно от предаването са решили да залагат на такъв тип хора, за да го правят по-популярно чрез майтапите в социалните мрежи и да не се охарчват за награди.

 100. 100 Профил на Ох леле
  Ох леле
  Рейтинг: 294 Неутрално

  Ники Кънчев беше класа, имаше дух и създаваше настроение.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK