"Мери Попинз се завръща" - играй и спечели специални награди

"Мери Попинз се завръща" - играй и спечели специални награди


Тази зима може да се разхождате с ръкавиците на Мери Попинз или чадъра й или да пиете чай в специална чаша. Може да гледате и безплатно новия филм, посветен на популярната бавачка. Това ще бъде възможно, ако участвате и спечелите в киноиграта на "Дневник" и "Форум филм".


Тя започва днес (10 декември) и вече може да отговорите на първия въпрос тук. Играта е посветена на филма "Мери Попинз се завръща", чиято премиера предстои в края на декември.


Първото ниво е "Бавачката с нулев толеранс към глупостите" и ще може да отговаряте на въпроса в него до 16 декември (неделя) 23:59 часа.
Веднага след това на 17 декември в 00:01 часа започва второ ниво "Семейство Банкс". То завършва на 23 декември в 23:59 часа.


Ако отговорите правилно на двата въпроса (от първо и второ ниво), потребителското ви име влиза два пъти в списъка за теглене на жребия за наградите. Не е задължително да участвате и в двете нива, но повече отговори са повече шанс за награди. Ако имате един верен отговор от двете нива - името ви влиза веднъж в списъка. (Моля, вижте всички правила и условия за участие в играта - тук.)


Всички специални награди, свързани с филма "Мери Попинз се завръща", за които участвате, са:


- един комплект ръкавици и шал
- един комплект чадър и чанта
- едно джобно огледало
- една дамска тениска
- една чаша за чай
- един дамски часовник
- четири двойни билета за филма "Мери Попинз се завръща"


Жребият ще бъде изтеглен на 27 декември 2018 г. и тогава ще бъдат обявени наградите.


В играта може да участва всеки потребител, регистриран в id.capital.bg. От един профил може да се отговаря само веднъж във всяко ниво. След като веднъж изберете отговор в ниво на играта и натиснете бутона "Отговори", той се запомня и нямате възможност да променяте избора си.


Играта е тук. "Дневник" и "Форум филм" ви пожелават успех.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK