Форумът "Без страх" предизвиква диалог за архитектурата "Без пари"

Снимка на участниците в миналогодишния форум "Без страх"

© Генератор

Снимка на участниците в миналогодишния форум "Без страх"Двудневният архитектурен форум "Без страх" ще се проведе за втора година и ще събере 10 водещи българския студиа, за да дискутират и говорят по актуални теми от сферата в България под надслов "Без пари".


Домакин на събитието на 20 и 21 април ще бъде "Генератор", а инициатор е архитектурно студио Conveyer, което през 2018 отпразнува с форума своята 10-годишнина.


"Без да поставяме ограничения за лекциите на студиата и дори оставяйки се да бъдем изненадани, смятаме, че темата отваря широко поле за дискусия - от архитектура с рециклирани материали, които я правят икономична, и архитектурни сгради и намеси, за които се работи про боно в услуга на обществото, до темата със заплащането труда на архитекта", казват организаторите.
Гости тази година са студиата BUREAU XII, E-Arch, I/O Architects, DESET Architects, "Борислав Буров", L6 Studio, ZOOM Studio, MODE Studio, Transformatori, AEDES Studio.


Общото между тях е, че са водещи архитектурни студиа с различен подход на работа и гледни точки, обединени от принципа, че добрата архитектура изисква смелост.


Форумът "Без страх" ще бъде открит официално на 19 април с парти в "Генератор", а входът за него, както и за всички лекции и дискусии е свободен.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK