World Class Cocktail Month - един месец, много коктейли

Това е маркетинг публикация. Отговорността за нейното съдържание носи рекламодателят и то отговаря на правилата за нейтив пакети.



От 20 май до 16 юни в София, Пловдив и Варна ще се проведе World Class Cocktail Month – един фестивал, посветен на коктейлите, тяхната история, богатство и разнообразие, който тази година ще продължи цял месец. Очакват ни 4 специални, тематични събития, 16 ексклузивни коктейлни менюта и много преживявания от световна класа в някои от най-популярните заведения в страната.


От миналогодишния World Class Cocktail Week, състоял се единствено в София, разбрахме две неща – една седмица не е достатъчна, за да засвидетелстваме любовта си към коктейлите, камо ли за да им се насладим подобаващо, и София не е достатъчно просторен терен за необятния свят на коктейлите.


World Class Cocktail Month - един месец, много коктейли




Затова тази година World Class посвещава цял месец на коктейлното изкуство с ексклузивни менюта в общо 16 заведения в София, Пловдив и Варна и специална тема, която ни позволява да надникнем не само в настоящето, но и в миналото на най-популярните коктейли в света. Всяко заведение, част от World Class Cocktail Month, ще изгради своето авторско меню около един коктейл и ще го пресъздаде в 3 интерпретации, вдъхновени от 3 различни исторически периода – от далечното минало до бъдещето.


В месеца на коктейлите в София "Спутник" и Bar Me ще творят с бърбън Bulleit. "Космос" и KOTO ще представят най-доброто със скоч The Singleton. В One More Bar, Planet и "Кристалъ" ще се вдъхновят от водка Ketel One, в By The Way – от ром Zacapa, а в Club Oscar – oт текила Don Julio. Largo di Serdika и 5L ще носят свежестта на джин Tanqueray, а Sense ще сияе с водка CÎROC. В Пловдив коктейлните чаши поемат "Пощата с водка" Ketel One и Fargo с бърбън Bulleit, а във Варна разчитаме на експертизата на The Martini Bar с джин Tanqueray и The Garden Bar с водка Ketel One.


World Class Cocktail Month - един месец, много коктейли


Очакват ни и 4 специални събития в няколко от оазисите на забързаната столица – Ketel One брънч меню, следобеден уъркшоп и вечер с гост-барман в One More Bar на 2 юни; революцията на бърбън Bulleit в "Спутник" на 5 юни; перфектният G&T следобед с Tanqueray в Largo di Serdika на 7 юни; и идеалното съчетание на The Singleton с превъзходни ястия в KOTO на 12 юни.


Станете част от World Class Cocktail Month – открийте всички заведения участници и проследете събитията на facebook.com/WorldClassBulgaria и instagram.com/WorldClassBulgaria.

Ключови думи към статията:

Коментари (1)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на man_un
    man_un
    Рейтинг: 3609 Неутрално

    В началото на криминалето "Големият сън" генерал Стърнуд пита Фил Марлоу как пие брендито.
    "-Всякак, сър-отговорих аз.
    -Моето го пия с шампанско-каза генералът."
    Не става ясно по нататък дали става дума за коктейл или шампанското се пие като разредител. Макар да пия всичко, така и не опитах тая комбинация. През соца пиехме най-често на кръчма коняк "Екстра" с алтай, по-късно вече, Слънчев бряг или Плиска с кола/кокалче/.





За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK