Правила и условия за играта на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър"

Правила и условия за играта на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър"

© Форум Филм БългарияОбщи условия и правила за участие в играта "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър" (наричана за краткост само Играта):


1. Организатори:


"Икономедиа" АД, София, ул. "Иван Вазов" №20
и
"Форум филм България" ЕООД, София, ул. "Брегалница" 43, ет.4


2. Период:


2.12.2019 г., 10.00 часа – 22.12.2019 г., 23.59 часа


3. Награди:
- 2 броя тример Remington Graphite G4 Series PG4000 (https://bg.remington-europe.com/produkti/graphite-g4-series );
- 2 броя двойна покана за концерт на Софийската филхармония с музиката на Джон Уилямс, който ще се състои на 15 декември в гр. София;
- 1 брой покана за българската гала премиерата на МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ВЪЗХОДЪТ НА СКАЙУОКЪР, която ще се състои на 18 декември в гр. София;
- 1 брой оригинална метална бутилка от филма МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ВЪЗХОДЪТ НА СКАЙУОКЪР;
- 1 комплект оригинална раница и ключодържател от филма МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ВЪЗХОДЪТ НА СКАЙУОКЪР;
- 1 комплект оригинална лампа във формата на BB8 и силиконова гривна от филма МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ВЪЗХОДЪТ НА СКАЙУОКЪР;
- 1 комплект оригинална тениска и ключодържател от филма МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ВЪЗХОДЪТ НА СКАЙУОКЪР;
- 1 комплект оригинален суитшърт и силиконова гривна от филма МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ВЪЗХОДЪТ НА СКАЙУОКЪР;


4. Правила за участие в играта:


а) Играта е отворена за участие за всички български граждани, навършили 18 години, с местоживеене в Република България. Изключение правят лицата, които са съдружници, акционери или работят по трудово правоотношение или въз основа на друг договор за някой от организаторите или са заети в дейност, свързана с реализацията, осигуряването и администрирането на Играта, както и техните семейства.


б) Участието в Играта е безплатно. За да се включите в Играта, трябва да сте регистриран потребител на "Икономедиа" (в id.capital.bg - може да се регистрирате тук).


Преди да отговорите на първия въпрос, е необходимо да попълните формата, която се появява, след като натиснете бутона "Отговори". С нея предоставяте трите си имена по лична карта и актуален телефон за връзка. Тези данни няма да станат част от публичния ви профил в id.capital.bg. Те ще бъдат използвани само във връзка с участието ви в Играта.


в) Всяко физическо лице има право на участие само през един потребителски профил, регистриран в id.capital.bg.


г) С тази допълнителна регистрация за Играта се приема, че участникът е приел безусловно настоящите общи условия и правила, задължава се да ги спазва и предоставя данните си при регистрацията за целите на Играта (виж част 10).


д) Участието в Играта се изразява в даване на минимум един верен отговор на въпросите, задавани в хода на Играта на https://www.dnevnik.bg/starwars9/


5. Механизъм на играта:


а) В периода на провеждане на Играта организаторите всяка седмица обявяват ново тематично ниво, което включва въпроси, свързани по някакъв начин с филма МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ВЪЗХОДЪТ НА СКАЙУОКЪР.


б) Играта продължава 21 дни.


Към всяко ниво се публикува по един въпрос. Участниците могат да отговарят на въпроса от всяко ниво в рамките на 7 дни от задаването на въпроса. Всеки участник, дал правилен отговор на поне един от въпросите, зададени в рамките на играта, може да участва в играта.


Всеки правилен отговор на въпрос добавя името на участника по веднъж в списъка на участниците, сред които ще бъдат изтеглени наградите.


Етапите на играта са, както следва:


Ниво 1: ЛЕГЕНДАТА
2.12.2019 г. – 8.12.2019 г.
В 10.00 часа на 2.12.2019 г. ще бъде публикуван първият въпрос от играта и три възможности за отговор. За да участват в играта, потребителите трябва да изберат един от трите възможни отговора и да натиснат бутона "Отговори". На 8.12.2019 г. в 23.59 часа нивото се затваря за гласуване.


Ниво 2: РЕЙ
9.12.2019 г. – 15.12.2019 г.
В 00.01 часа на 9.12.2019 г. ще бъде публикуван вторият въпрос от играта и три възможности за отговор. За да участват в играта, потребителите трябва да изберат един от трите възможни отговора и да натиснат бутона "Отговори". На 15.12.2019 г. в 23.59 часа нивото се затваря за гласуване.


Ниво 3: КРАЯТ НА ЕДНА САГА
16.12.2019 г. – 22.12.2019 г.
В 00.01 часа на 16.12.2019 г. ще бъде публикуван третият въпрос от играта и три възможности за отговор. За да участват в играта, потребителите трябва да изберат един от трите възможни отговора и да натиснат бутона "Отговори". На 22.12.2019 г. в 23.59 часа нивото се затваря за гласуване.


в) Жребият за наградите се тегли на:
- Ниво 1 - 9.12.2019 г.
- Ниво 2 – 16.12.2019 г.
- Ниво 3 – 23.12.2019 г.


г) Всеки участник може да отговаря на неограничен брой въпроси, включени в Играта, като името му ще бъде включвано в списъка с участниците, между които се разпределят наградите, толкова пъти, на колкото въпроса е дал верен отговор.


д) Всеки участник може да отговори на един и същ въпрос, зададен в рамките на Играта, само един път. Затова, когато избере отговор от предложените варианти и натисне бутона "Отговори", отговорът му се регистрира от системата и повече не може да бъде променян.


е) Единствено участници, дали верен отговор на въпрос, включен в Играта, имат правото да се борят за обявените награди. Участниците, посочили верни отговори на зададените въпроси и в трите етапа на Играта, участват в томболата за наградите 2 броя тример Remington Graphite G4 Series PG4000;


6. Процедура за разпределяне, обявяване и получаване на наградите:


а) Наградите се предоставят на участници, отговарящи на условията за участие в Играта, обявени в настоящите правила.


б) Печалбите се разпределят чрез жребий след края на всеки един етап на Играта. Имената на победителите ще бъдат обявени в публикации на http://www.dnevnik.bg/ на:
Етап 1 – обявяване на победителите на 9.12.2019 г.
Наградите, които ще се раздадат в етап 1, са само и единствено 2 броя двойна покана за концерта на Софийската филхармония с музиката на Джон Уилямс , който ще се състои на 15 декември в гр. София
Етап 2 – обявяване на победителите на 16.12.2019 г.
Наградите, които ще се раздадат в етап 2, са само и единствено:
- 1 брой двойна покана за българската гала премиера на МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ:ВЪЗХОДЪТ НА СКАЙУОКЪР, която ще се състои в град София на 18.12.2019 г.
- 1 комплект оригинална раница и ключодържател от филма МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ВЪЗХОДЪТ НА СКАЙУОКЪР;


Етап 3 - обявяване на победителите на 23.12.2019 г.
Наградите, които ще се раздадат в етап 3, са само и единствено:
- 1 брой оригинална метална бутилка от филма МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ВЪЗХОДЪТ НА СКАЙУОКЪР;
- 1 комплект оригинална лампа във формата на BB8 и силиконова гривна от филма МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ВЪЗХОДЪТ НА СКАЙУОКЪР;
- 1 комплект оригинална тениска и ключодържател от филма МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ВЪЗХОДЪТ НА СКАЙУОКЪР;
- 1 комплект оригинален суитшърт и силиконова гривна от филма МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ВЪЗХОДЪТ НА СКАЙУОКЪР;
Само участниците, отговорили правилно на въпросите и в трите етапа, ще участват в тегленето на наградите: – 2 броя броя тример Remington Graphite G4 Series PG4000 (https://bg.remington-europe.com/produkti/graphite-g4-series ), което ще се състои на 23.12.2019 г.
Тегленето на наградите се извършва в присъствие на представители на организаторите.


в) Победителите в Играта се уведомяват за наградата си чрез съобщение на електронната поща, с която са се регистрирали в id.capital.bg, или в телефонен разговор на посочения от тях номер. Когато участникът се уведомява по електронна поща:


За етап 1 и етап 2, когато участникът се уведомява по електронна поща, е длъжен в рамите на 2 (два) календарни дни да се свърже с организаторите. За етап 3 и наградите 2 броя броя тример Remington Graphite G4 Series PG4000, когато участникът се уведомява по електронна поща, същият е длъжен до 2.01.2020 г. да се свърже с организаторите.


г) Спечелил участник, който е предоставил грешен, непълен или неточен телефон и електронна поща, вследствие на което организаторите не са се свързали с него, губи правото да ползва спечелената награда.


д) Организаторите не носят отговорност в случаите, при които участникът по някаква причина не е успял да се свърже с тях и да уточни необходимите детайли.


е) Организаторите не носят отговорност, в случай че някой от наградените е възпрепятстван да получи и използва наградата си.


ж) При получаване на наградата на място печелившият участник удостоверява самоличността си с представяне на лична карта.


з) Със съгласието си да получи наградата участникът се съгласява да бъде фотографиран, излъчван, показван и обявяван по всякакъв начин в публичното пространство, в електронни медии като печеливш в Играта без каквото и да било допълнително заплащане от страна на организаторите на играта.


и) Всеки участник в играта може да се свърже с организаторите за допълнителна информация на e-mail [email protected] и телефон 02/461 53 00 (от понеделник до петък между 8 и 18 часа).


7. Информация за обявените в Играта награди:


а) Наградите, предоставяни в рамките на Играта, не могат да се преотстъпват и да бъдат заменяни за паричната им равностойност.


б) Ако участниците, избрани за печеливши, не отговарят на някое от условията, посочени в настоящите общи условия и правила, организаторите имат право да изберат чрез жребий други печеливши.


в) Наградите: 2 броя двойна покана за концерта на Софийската филхармония с музиката на Джон Уилямс , който ще се състои на 15 декември в гр. София, и 1 брой двойна покана за българската гала премиера на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър", която ще се състои в град София на 18.12.2019 г., представляват само и единствено двойни покани за печеливш Участник и негов придружител, осигуряващи достъп до събитията "концерта на Софийската филхармония с музиката на Джон Уилямс" и "българската гала премиера на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър". Организаторът не поема никакви други пътни, транспортни или други разходи, свързани с използването на наградите: 2 броя двойна покана за концерта на Софийската филхармония с музиката на Джон Уилямс , който ще се състои на 15 декември в гр. София, и 1 брой двойна покана за българската гала премиера на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър", която ще се състои в град София на 18.12.2019 г.


г) Наградите 2 броя двойна покана за концерта на Софийската филхармония с музиката на Джон Уилямс, който ще се състои на 15 декември в гр. София, могат да бъдат получени от печелившия Участник от касата на зала "България", където ще се проведе събитието, след легитимирането му.


д) Наградата 1 брой двойна покана за българската гала премиера на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър", която ще се състои в град София на 18.12.2019 г., ще бъде предоставена на печелившия Участник от представители на "Форум филм България", като допълнително Организаторите ще уточнят начина на получаване на поканата.


8. Ограничаване на отговорността:


а) Организаторите не носят отговорност за предоставяне на награди, предявени извън сроковете, посочени в тези общи условия и правила.


б) Организаторите не носят отговорност за неполучени награди поради предоставен от участника грешен или непълен адрес или телефон за връзка или в случай на възникване на техническа грешка при опит да се свържат с участниците.


в) Организаторите не носят отговорност в случай на неуспешен опит за участие, дължащ се на забавена връзка, дефектно или неуспешно електронно предаване на данни, повреда на комуникационната връзка независимо от причината по отношение на оборудване, системи, мрежи, линии, сателити, сървъри, компютри или доставчици, използвани по отношение на тази игра, и каквато и да е друга техническа неизправност.


г) ако печеливш Участник впоследствие се откаже от ползването на някоя от следните награди:
2 броя двойна покана за концерта на Софийската филхармония с музиката на Джон Уилямс , който ще се състои на 15 декември в гр. София, и 1 брой двойна покана за българската гала премиера на "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър", която ще се състои в град София на 18.12.2019 г., той трябва да го направи отново писмено, декларирайки, че няма никакви бъдещи финансови или други материални и нематериални претенции към Организатора.


9. Спорове:


Евентуалните спорове между организаторите на Играта и участниците се решават чрез преговори, а при невъзможност за постигане на споразумение чрез намесата на компетентните органи.


10. Лични данни:


а) Организаторите декларират, че няма да предоставят събраните лични данни на участниците във връзка с Играта на трети лица освен в предвидените от закона случаи.


б) Организаторите информират участниците, че предоставените от тях лични данни ще бъдат записвани и използвани единствено и само във връзка с настоящата Игра във връзка с информирането на участниците за начало на нови промоактивности, организирани от "Икономедиа" АД.


в) Всеки участник има право по всяко време да поиска от организаторите да заличат, коригират или блокират негови лични данни, като направи това писмено на адрес: София 1000, ул. "Иван Вазов" 20, "Дневник", за играта МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ: ВЪЗХОДЪТ НА СКАЙУОКЪР или на електронната поща на организаторите: [email protected]


г) Ако участник поиска данните му да бъдат заличени или блокирани по време на Играта, организаторите автоматично приемат, че участието му в Играта се прекратява, тъй като регистрацията е условие за участие.
д) За избягване на всяко съмнение събираните за целите на организиране и провеждане на играта лични данни на участниците ще бъдат надлежно изтрити или имобилизирани (архивирани) от Организатора и неговите подизпълнители/трети лица-партньори след приключване на Играта и раздаване на предвидените в играта награди. В този смисъл личните данни следва да бъдат премахнати от всички системи и сървъри на Организатора и неговите подизпълнители/трети лица-партньори най-късно на 23.01.2020 г.


11. Други условия:


а) Организаторите могат да прекратят Играта преждевременно, в случай че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на правилата или форсмажорни обстоятелства. В тези случаи на участниците не се дължи компенсация и не се предоставят награди.


б) Организаторите си запазват правото да променят или допълват настоящите общи условия и правила по всяко време, като промените влизат в сила след публикуването им на https://www.dnevnik.bg/starwars9/ на 2.12.2019 г.


12. Приложимо право:
а) Настоящите Официални правила се подчиняват и тълкуват в съответствие със законодателството на Република България.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (3)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Костадин Иванов
  Костадин Иванов
  Рейтинг: 3480 Неутрално

  Все си мислех, че "Дневник" е място за възрастни.

  Еретик
 2. 2 Профил на Mangiafuoco
  Mangiafuoco
  Рейтинг: 5 Гневно

  Защо дискриминирате чужденците, пребиваващи в България?
  Глава 26 от конституцията им гарантира същите права като на гражданите на България.

 3. 3 Профил на everlast666
  everlast666
  Рейтинг: 1213 Неутрално

  Дисни хвърлят много пари за маркетинг на тази смешка дето са направили Епизод 9.
  Да не реват после пак, както след провала на Соло.
  Феновете вече ги научиха и не им се връзват на рекламите.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK