Играй и спечели с новата киноигра "Соник: Филмът"

Играй и спечели с новата киноигра "Соник: Филмът"

© "Форум Филм България"Най-бързият таралеж на света се превръща в герой на голям екран. През февруари Соник, известен от видеоигрите на SEGA, заедно с новия му най-добър приятел Том ще защитят планетата от злия гений д-р Роботник. Какво ще се случи и как ще завърши приключението на синия таралеж ще стане ясно на 14 февруари, когато е премиерата на филма в България.


Но преди и след влизането на Соник в кината имате още един шанс за среща, от която да спечелите. "Форум Филм България" и "Дневник" организират специална игра (тук), която ще даде възможност на почитателите на героя да спечелят оригинални награди:


- 2 комплекта фризби с протеинов шейкър
- 2 комплекта LED светлинен клипс с протеинов шейкър
- 3 броя хидрораници
- 2 двойни билета за кино с LED светлинен клипс за обувки.
Как изглеждат наградите може да видите на страницата на играта. Ако сте регистриран потребител на id.capital.bg, може веднага да се включите в играта, ако не сте - трябва първо да се регистрирате, но това става бързо.


Отговорилите правилно на въпроса от първо ниво участват в жребий за един комплект фризби с протеинов шейкър, един комплект LED светлинен клипс с протеинов шейкър и две хидрораници. Тези, които отговорят правилно във второ ниво - за един комплект фризби с протеинов шейкър, един комплект LED светлинен клипс с протеинов шейкър и една хидрораница.


А отговорилите правилно на въпросите от двете нива на играта ще бъдат включени в жребий за две награди: 2 двойни билета за филма с LED светлинен клипс за обувки.


Първото ниво "Супер Соник"


В 10:00 часа на 10-и февруари ще бъде публикуван първият въпрос от играта и трите възможности за отговор. За да участвате, трябва да изберете един отговор и да натиснете бутона "Отговори". След като веднъж отговорите, не може да редактирате отговора си.


На 16 февруари в 23:59 часа нивото ще бъде затворено за гласуване.


Второ ниво "Зъл гений"


В 00:01 часа на 17 февруари ще бъде публикуван и вторият въпрос от играта. Условията за гласуване ще бъдат същите като в първия етап. На 23 февруари в 23:59 часа нивото ще бъде затворено за гласуване.


Повече за правилата и условията за участие в играта може да прочетете тук.


Печалбите се разпределят чрез жребий на 24 февруари, след края на играта.


Може да играете веднага тук.


"Дневник" ви желае успех и през следващите новини ще ви разкаже всичко интересно около продукцията, режисирана от Джеф Фоулър, където в ролята на злия гений д-р Роботник ще влезе носителят на две награди "Златен глобус" Джим Кери.


Всичко, което трябва да знаете за:

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK